Title of a News Article

Ankara'dan farklı döndüler

Ankara'dan farklı döndüler
banner206

Ceylanpınar Belediyesi Engelli Basketbol Takımı Ankara deplasmanında ev sahibi takım Güçlü Eller Engelli Basketbol Takımını 26-76'lık skorla mağlup ederek adeta Ankara'da destan yazdı.

Geçtiğimiz sezon süper lige yükselen Ceylanpınar Belediyesi Engelli Basketbol Takımı Süper Ligin ilk maçını Ankara temsilcisi Güçlü Eller Engelli Basketbol takımı ile oynadı. Ankara Altındağ Kapalı Spor Salonundaki karşılaşmada Engelsiz Ceylanlar geçtiğimiz sezon 1. Ligin namağlup takımı Güçlü Eller Engelliler Basketbol takımını 26-76'lık skorla mağlup etti.

50 sayılık farkla maçı tamamlayan engelsiz Ceylanlar büyük bir sevinç yaşarken takımın teknik direktörü Metin İdoğ, "Bizim için önemli eşikti. Çok şükür bu eşiği 50 sayılık rekor bir farkla geçmiş olduk. Bu galibiyet bizim için bükük bir moral oldu. Bundan sonraki maçlara daha motive olmuş bir şekilde çıkacağız. Ankara deplasmanında elde ettiğimiz bu güzel galibiyeti Ceylanpınar'a armağan ediyoruz." diye konuştu.

Ceylanpınar Belediye Başkan Abdullah Aksak da oyuncuları tebrik ederek, "Takımımıza güveniyorduk. 50 sayı gibi bir fark atmaları süper ligde büyük işler başaracaklarının bir nişanesi oldu. Tüm takım oyuncularını ve teknik ekibi yürekten kutluyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2019, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195