Title of a News Article

Antalyaspor Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı

.

Antalyaspor Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı
banner206
 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı Ronaldinho ile 1+1 yıllığına anlaştı. Ronaldinho'ya 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllığına transfer teklifi yapan Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı futbolcuyla prensipte anlaştı.

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'yu sezon başında kadrosuna dahil ederek, dikkatleri üzerine çeken Süper Lig takımı Antalyaspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamayı hedefleyen kırmızı beyazlılar, takıma bir dünya yıldızı daha kazandırmayı planlıyor.

 

OLUMLU YANIT GELDİ

Ronaldinho'yla görüşen Antalyaspor, Brezilyalı yıldızdan olumlu yanıt aldı. Antalyaspor yönetiminin 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllık teklifini Ronaldinho kabul etti. Eto'o'nun aracı olduğu ve transfer görüşmelerinde önemli rol üstlendiği Ronaldinho ile Antalyaspor yönetimi sözleşme maddeleri üzerinde uzlaşma sağlamaya çalıştığı bildiridi.

 

ANTALYASPOR MARIN VE AISSATI İLE GÖRÜŞÜYOR

Antalyaspor yönetimi, kadrosunda yer alacak iki dünya yıldızının yanı sıra, takımı güçlendirmek için de transfer listesindeki bazı futbolcularla anlaşma sağladı. Bu sezon Trabzonspor'da kiralık forma giyen Marko Marin ile görüşen Antalyaspor yönetimi, transferin gerçekleşmesinde sona yaklaştı. Antalyaspor, 3 yıl önce Rusya'nın Terek Grozniy takımına 3 milyon Euro'ya sattığı İsmail Aissati ile yeniden masaya oturdu. Kırmızı beyazlı kulübün, eski futbolcusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142