Title of a News Article

ANTEP MEDYASI ŞİKE YERİNE BAŞKA HESAPLAR PEŞİNDE...

ANTEP MEDYASI ŞİKE YERİNE BAŞKA HESAPLAR PEŞİNDE...
banner206

Gaziantep Medyası, şike kumpası suçlamasıyla karş karşıya kalan Gazişehir kulübü Gaziantepspor yöneticilerine sorması gereken sorular yerine, Urfalı Gaziantepspor kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ı hedef haline getiriyorlar. Geçtiğimiz sezon ligin son haftasında ligde kalmayı başaran Gaziantep Büyükşehirspor'a yönelik şike iddiaları Türkiye'de spor kamuoyunun 1. gündem maddesi olurken, Gaziantep medyası şikenin gerçeklik payını araştırma gereği duymadan, tape ve belgeleri kimin servis ettiğinin peşine düşmüş durumda. Hedef olarak Urfalı iş adamı Gaziantepspor kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ı alan Antep medyasından bazı Gazeteler aslında şike iddialarını da kabul etmiş görünüyor. Çünkü bazı medya organları  şike iddaalarını kabul edercesine Antepspor Başkanı Kızıl ve eski teknik direktör Bülent Uygun'u hedef almaları başlı başına bir skandal. 

işte Gaziantep Oluşum Gazetesinin bugün ki O haberi.


 
Gazişehir Kulübü üzerinden Gaziantep’in futbol birlikteliğini hedef alan ve hain terör örgütü FETÖ’nün taktiğini andıran kumpasın perde ardında yer aldığı iddia edilen isimlere İbrahim Kızıl ve Mustafa Kızıl’dan sonra Bülent Uygun’da eklendi. Çirkin iftiralarla Gazişehir’e şantaj yaptıkları iddia edilen Kızıl kardeşlerin sözde belgeleri Bülent Uygun’dan mı aldığı sorusuna cevap aranıyor. Futbol kamuoyu “Bu tapeler nasıl elde edildi? Şanlıurfaspor marifetiyle servis eden tapelerin arkasında kimler var?” sorusuna cevap arıyor.

Gazişehir Kulübü üzerinden Gaziantep’in futbol birlikteliğini hedef alan ve hain terör örgütü FETÖ’nün taktiğini andıran kumpasın perde ardında yer aldığı iddia edilen isimlere İbrahim Kızıl ve Mustafa Kızıl’dan sonra Bülent Uygun’da eklendi.  Çirkin iftiralarla Gazişehir’e şantaj yaptıkları iddia edilen Kızıl kardeşlerin sözde belgeleri Bülent Uygun’dan mı aldığı sorusuna cevap aranıyor. Futbol kamuoyu “Bu tapeler nasıl elde edildi? Şanlıurfaspor marifetiyle servis eden tapelerin arkasında kimler var?” sorusuna cevap arıyor.

15 Temmuz’a sayılı günler kala, Türkiye’nin her yerinde lanetlenen Fetö’nün taktikleri bu kez Gaziantep’te hortladı. Şanlıurfaspor tarafından son günlerde özellikle sosyal medya üzerinde servis edilen fotoğraf ve tapeler, 3 Temmuz’un ve FETÖ kumpasının izlerini taşıyor.

 MONTAJLI TAPELER, ÇiRKiN iDDiALAR

 1. Lig 2016-2017 Futbol sezonunda son haftaya kadar kıran kırana geçen karşılaşmalardan sonra Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ligde kalmayı başarırken, Şanlıurfaspor küme düştü.

Ligin bitimiyle birlikte şike iddiaları ortaya atıldı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün şike yaptığı iddiasıyla sosyal medya üzerinden montajlı tapeler yayınlanmaya başlandı.

4 Parça halinde yayınlanan tapelerde; sözde Gazişehirli bir yönetici ve Gaziantepsporlu bir futbolcu , Maniasapor’lu futbolculara Şanlıurfaspor’u yenmeleri halinde teşvik primi verecekleri konuşmaları yer alıyor.

Yayınlanan tapelerin 3 Temmuz FETÖ kumpasının bir benzeri olduğu ifade edilerek, tapelerin montajlı olduğu öne sürüldü.

 

HUKUKSUZLUK DiZ BOYU

 

3 Temmuzda FETÖ savcılarının ve hakimlerinin kararları olmasına rağmen dinlemeler yapılırken, Gazişehir’in sözde şike yaptığı iddialarının olduğu tape ve dinlemeler için savcılık ve herhangi mahkeme kararı olmadan dinlediği öğrenildi.

Yasadışı elde edilen dinlemeler montajlanarak Gazişehir’in şike yaptığı iddia edildi. 

 

BÜLENT UYGUN AÇIKLAMA YAPMALI

 

Gaziantepspor Teknik Direktörlüğünü yapan Bülent Uygun’un bu dinlemelere dahli var mı? 3 Temmuz FETÖ kumpasıyla şike iddiasıyla tutuklanan Bülent Uygun’un tapeler için bir resmi kurumda çalışan bazı kişilerden destek aldı mı?

Savcılık ve söz konusu kurumun bilgisi dışında yasadışı elde edilen dinlemelerin ilk olarak Bülent Uygun’a verildiği iddiası doğru mu?

 

UYGUN KIZIL’A 

VERDi iDDiASI

 

Gaziantepspor Teknik Direktörlüğü döneminde yaptığı açıklamalarda, takım içinde ihanete uğradığını sürekli ifade etti.

Tapeleri elde ettiği öne sürülen şimdi Osmanlıspor Teknik Direktörü olan Bülent Uygun, Başkan İbrahim Kızıl ve kardeşi Mustafa Kızıl’a tapelerin bir kopyasını verdi mi?

 

ÖNCE GAZiŞEHiR’E GELMiŞLER!..

 

İddiaya göre; Bülent Uygun, İbrahim Kızıl ve Mustafa Kızıl’da bulunan tapeler için Gazişehir’in eski yöneticileriyle görüşmek istediler mi? Her fırsatta FETÖ mağduru olduğunu ifade eden İbrahim Kızıl, montajlı tapelerin FETÖ’nün kumpaslarına benzediğini söyleyebilir mi? 

Gazişehir yöneticileriyle görüşme istekleri gerçekleşti mi?

Gerçekleştiyse, herhangi bir talepleri oldu mu?

Gazişehir eski yöneticilerden beklenmedikleri tepkiyle karşılaştılar mı?

Mustafa Kızıl bir basın toplantısı yaparak Şanlıurfaspor’dan önce kamuoyuyla paylaşmak istedi mi?

 

KIZIL’LARIN GiZLEDiĞi GERÇEKLER!..

 

Küme düşen Şanlıurfaspor, bu tapelere nasıl ulaştı. Sadece 3 kişide olduğu iddia edilen tapeleri Şanlıurfalı olan İbrahim Kızıl ve kardeşi Mustafa Kızıl mı, Şanlıurfaspor’a verdi?

Şanlıurfaspor, bu tapeler için bir bedel ödediler mi? Veya neyin karşılığında bu tapelere ulaştılar? Bu sorular cevabını bulduğu takdirde Gazişehir üzerine oynanan FETÖ oyununun tüm yasadışı unsurları bir bir aydınlığa kavuşmuş olacak. (Haber Merkezi)
//gaziantepolusum.com/default.asp?page=haberdetay&haber=2589354

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142