Title of a News Article

Arslan: Mutluyum

 Arslan: Mutluyum
banner206

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Samsunspor, sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından her iki teknik adam maçı değerlendirdi.

Karşılaşmayı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Üzüleyim mi, sevineyim mi bilmiyorum. İki takımı da kutluyorum. Oyunu çirkinleştirmeden, futbolun var olan pozisyonlarını ve kalitesini iki takım da sahaya yansıttı. Ufak tefek konsantrasyon eksikliklerimiz var. Ondan dolayı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Futbol olumsuzluklarla dolu bir oyundur. Ben yavrularımı, kuzularımı canı gönülden kutluyorum. Onlar maçı kazanmak adına ne gerekiyorsa sahaya yansıttılar. Olmayınca olmuyor. Biz yine çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Oyuncuların para almadan iyi futbol ortaya koyduğunun altını çizen Altın, “Biz bir aileyiz. Onların patronu da benim. Biz birbirimize o kadar saygılıyız ki, şu anda hem maçlara hem de antrenmanlara en ufak olumsuzluk yansıtmadık. Benim çocuklarım şu sahaya çıkıp bırak koşmayı, yürüyorlarsa onları alınlarından öpüyorum. Takım şu ana kadar delikli kuruş almadı. Ne prim ne de para aldılar. Ama bu çocukların hepsinin alnından öpüyorum. Bu çocukları hepimiz başımızın üzerinde taşımamız lazım. Şu sahaya çıkıp 90 dakika boyunca o formayı bu şerefleriyle taşıyorlar. Yıkılmayız. En azından bizim bir sorumluluğumuz var. Biz o sorumluluğu layıkıyla taşıyoruz. İnanıyorum ki burada kişiler değil, burada koskoca bir Samsunspor var. Benim evlatlarım herkese mesaj veriyor ‘ölmedik, biz halen buradayız, halen mücadele veriyoruz’ diyorlar. Yaşam mücadelesi ile birlikte futbol mücadelesi veriyoruz. Benim çocuklarım her şeyin en iyisine layık. Biz bir aileyiz. Bizi kimse kolay kolay yıkamaz. Sarsabilirler ama yıkılmayız. Dimdik ayaktayız” diye konuştu.

 

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

İkinci yarı Samsunspor’un iyi futbol oynadığını belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Samsunspor kiminle oynarsa oynasın geçmişi çok büyük bir takım. İlk yarı dengeli bir maç oldu. Maçın ikinci yarısına Samsunspor çok iyi başladı. Ondan sonra biz de iki tane oyuncu değiştirdik ama çok planladığımız olmadı. Samsunspor çok direnç ve karakter gösterdi. Maç zor şekle geldi. Bu zor şekildeki maçta benim en çok şaşırdığım bu maçta gol çıkmamasıydı. Belki de sonu adaletli oldu. Bu ligde Samsunspor için de bizim için de alınan puan değerlidir. Ben onun için mutluyum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195