Title of a News Article

Arslan; Oyuncularımla gurur duyuyorum

 Arslan; Oyuncularımla gurur duyuyorum
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-1 yendikleri Orduspor maçını değerlendirdi.

İyi giden bir ritim olduğunu belirten Arslan, “Tabii o ritmi tekrar yakalamak kolay değil bazen. Hani idmanı fazla veriyorsun veya az veriyorsun bazen şeyi tutturamıyorsun. Takım istediğimiz şekilde başlamadı maça. Halbuki daha iyi hayal etmiştik. Geriye düştük, geriye düşünce bir toparlanma geldi. Tekrar 1-1’i yakaladık. İlk yarının sonuyla beraber ikinci yarıyı tamamen forse ettik diyebilirim. Yani önde oynadık. Pozisyonlara girmeye çalıştık ve girdik. Galip geldik. Daha fazlası da olabilirdi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ona inanıyorum" dedi.

Çok önemli bir puana ulaştıklarını kaydeden Arslan, "Biliyorsunuz 6 haftadır biz dışarıda oynuyoruz. Yani tarafsız saha ya da deplasman artık kendi sahamızı görmedik. Ama bunda da bir hayır vardır diyoruz. Çünkü taraftarımız 7. dakikada bizden vazgeçti. Yani ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum. 7. dakikada 11 puana ulaşmış bir takım neden protesto edilir. Tabii bunu anlamak çok güç yani muhakkak bunun bir soysal tarafı vardır. Bunu araştırmak lazım. Yönetim kurulunun araştırması lazım. Bir teşekkürü de ben Elazığspor Kulübüne, Ümit hocaya etmek istiyorum. Elazığ olmasa bizim maç oynayacak stadımız yok. Hani şampiyonluğa oynuyoruz, üste oynuyoruz diyoruz ama böyle de handikaplarımız var. Buna rağmen takım direnç gösteriyor, buna rağmen takım inanıyor. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Allah devamını nasip eder inşallah" şeklinde konuştu.

 

Orduspor cehpesi

Orduspor Teknik Direktörü Sabahattin Akbayrak da açıklamasında, “Bizim açımızdan psikolojik anlamda zor bir müsabakaydı. Oyuncu konusunda da etkili oyuncularımızdan eksik çıktığımız bir maçtı. Fiziksel anlamda performans sıkıntımız var. Bunu en kısa zamanda telafi edip önümüzdeki haftalar bu eksiklikleri giderip gerçek Orduspor’u sahaya yansıtabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Urfaspor’a başarılar diliyorum, tebrik ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2014, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195