Title of a News Article

Atilla: Destek verirseniz başarıyı görürsünüz

Atilla: Destek verirseniz başarıyı görürsünüz
banner206

Ceylanpınar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulu düzenlenen törenle başladı. Törene Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Garnizon Komutanı Ahmet Uzun, Halk Eğitim Müdürü Ömer Azger, Belediye Meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Törende Başkan Atilla bir konuşma yaptı. Belediye Başkanı olmadan öncede spora destek verdiğini ifade eden Başkan Atilla, Belediye Başkanı olduktan sonra ilçedeki birçok spor dalına belediye olarak destek verdiklerini kaydetti.

Başkan Atilla, "Belediye başkanı olmadan önce de spora destek veriyordum. O dönem Ceylanpınar'da sporun her dalı içler acısıydı. Sporla ilgilenecek tek kurum var o da belediyedir. Belediye kendi imkanlarını seferber edecek spora yardımcı olabilirdi. Ama maalesef geçmişte hepsi ihmal edildi. Belediye başkanı seçildikten sonra önce Ceylanpınar Belediye Spor'u aktif hale getirdik. Her türlü maddi desteği verdik. ilk yılımızda Belediye Spor şampiyon oldu. Demek ki gençlere sahip çıkarsanız gençler gereğini yapar. Geçen sene de Şanlıurfa Spor'a da transfer verdik." dedi.

"Ben gençlerimize inanıyorum, güveniyorum." diyen Başkan Atilla, "Onlara her türlü desteği verdiğimizde onlar başarılı olacaklardır." ifadelerini kullandı.

Bedensel engelli spor kulübünden de önümüzdeki yıl şampiyonluk beklediğini belirten Başkan Atilla, şunları söyledi: "Ayrıca Ceylanpınar Bedensel Engelli Spor Kulübüne de el attık ve onları önce bünyemize kattık ve daha sonra kendilerine her türlü imkanı sağladık. Onlarda çok iyi durumdalar. Eğer bu sene şampiyon olsalardı gelecek yıl Fenerbahçe, Galatasaray'la maç yapacaklardı. inşallah gelecek sene bedensel engelliler spor kulübünden şampiyonluk bekliyoruz. Onlardan da bir transfer verdik ve bir kardeşimizi milli takıma gönderdik."

Yaz spor okulunun tüm çocuklara hayırlı olmasını dileyen Başkan Atilla, "Bu yıl da yaz spor okulumuzu açtık. 7 hocanın öncülüğünde yaklaşık 750 öğrenci eğitim görecek. Futbol, Basketbol ve Voleybol alanında verilecek olan eğitimlerin çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 22:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195