Title of a News Article

Atilla’dan sporculara tam destek

.

Atilla’dan sporculara tam destek
banner206

Garanti Tekerlikli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde oynayan ve büyük başarılara imza atan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı yeni transfer oyuncularıyla Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret etti.

Kurulduğu günden bu güne gösterdikleri azim ve gayret neticesinde büyük başarılara imza atan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, Tekerlikli Sandalye Basketbol Süper liginde oynayan iki oyuncu transfer etti. Yeni transferler ile Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı ziyaret eden engelsiz ceylanlar Başkan Atilla'ya takıma göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

"İLÇE TAKIMLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ"

Göreve geldiği günden bu yana sporun her dalına ve ilçede spor yapan hemen her takıma destek olduklarını ifade eden Başkan Atilla, kısıtlı bütçelerine rağmen ilçe takımlarını sahiplendiğini söyledi.

İlçe takımlarına birçok konuda destek olduklarını ifade eden Başkan Atilla, "Ceylanpınar Belediye Sporu aktif hale getirdik ve takımımız birinci yılında şampiyon oldu. Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı da büyük bir azimle mücadele ediyorlar. Onlarda çok başarılılar. Ayrıca Ceylanpınar Demirspor kulübüne de elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz." dedi.

 

"GENÇLERE SAHİP ÇIKARSANIZ BAŞARILI OLURLAR"

Geçmişte belediyenin spor konusuna önem vermediğini söyleyen Başkan Atilla, "Bizden önceki belediyenin spora herhangi bir yardımı olmuyordu. Şu anda biz, futbolcu kardeşlerimize her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz ve bunların meyvelerini de alıyoruz. Şunu gördüm gençlere sahip çıkarsanız yardımcı olursanız onlar birilerinin arkalarındaki güncü hissederlerse başarılı olurlar." diye konuştu.

 

"KEŞFEDİLMEMİŞ YETENEKLERİ KEŞFEDECEĞİZ"

Bu yıl Belediye futbol takımından 2 oyuncuyu transfer ettiklerini hatırlatan Başkan Atilla, "Bu da bizim için büyük başarıdır. Eğer biz bu gençleri sahiplenmeseydik, sahaya çıkarmasaydık Urfa spor onları görmemiş olacaktı, transfer etmemiş olacaktı. İleri tarihlerde ümit ediyoruz ki keşfedilmemiş gençleri keşfedeceğiz ve onları sporun çeşitli dallarına teşvik etmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerin Engelli Basketbol takımına güç katacağını vurgulayan Başkan Atilla, Kıbrıs'tan Ceylanpınar'a geldikleri için kendilerine teşekkür ederek şunları söyledi: "Bedensel engelli takımımıza yavru vatanımız Kıbrıs'tan 2 kardeşimizi transfer ettik. Daha önce bu kardeşlerimiz süper lig'de oynamışlar, milli takımda da çalışmaları olmuş. Bu da bizim için bir onurdur. Süper lig'de oynamış, milli takımda çalışmaları bulunmuş yeni transferlerimiz bugün bizim için mücadele ediyorlar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum."

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulüp Başkanı Mehmet Taş ise, ‘’Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Amacımız Ceylanpınar’a Galatasaray, Beşiktaş, Karabük gibi köklü takımları ilçemize getirmek ve onları burada misafir etmek. Güneydoğunun ücra köşesinde misafirperverliğimizi Türkiye’deki tüm takımlara anlatmak istiyoruz’’ ifadelerinde bulundu.

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübüne transfer olan iki basketbolcu ise’’Ceylanpınar’da olmaktan ve Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Kulübünde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek tüm gücümüzle takımımıza destek olacaklarını belirtiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195