Title of a News Article

Bağıban çağrıda bulundu

.

Bağıban çağrıda bulundu
banner206
Şanlıurfaspor As Başkanı İsmail Bağıban, Pazar günü oynayacak Adanaspor maçı öncesinde taraftarları Passolig kartlarını almaları ve yenilemeleri konusunda uyardı.

PTT 1. Lig'de 2015-2016 futbol sezonunun ilk haftasında Adanaspor'u evinde ağırlayacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken, Şanlıurfaspor As Başkanı İsmail Bağıban taraftarlardan destek istedi.

Yeni sezon için yeni bir sayfa açtıklarını belirten Bağıban, "Geçtiğimiz sezondan büyük ölçüde koruduğumuz kadromuza ciddi transferler yaptık. Yönetim ve teknik ekip üstüne düşeni yapmaya gayret ediyor" dedi.

Ligin ilk haftasında Adanaspor ile oynayacaklarını sözlerine ekleyen Bağıban, "Biz futbolcularımız, teknik ekibimiz ve yönetim olarak yeni sezona hazırlıklıyız. Ancak taraftarlarımızın da takıma destek olmasını bekliyoruz. Passolig kartı almayan taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmamak adına biran önce Passolig kartlarını almalarını ya da yeniletmelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destekle Adanaspor maçını kazanıp lige 3 puanla başlamak istiyoruz" diye ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 22:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
lhj
lhj - 9 yıl Önce

maç biletleri neden hala passo.com.tr de yok ey yetkililer. bu ne sorumsuzluk. diğer tüm takımların var. bi de maça davet ederler.

SIRADAKİ HABER

banner195