Title of a News Article

Bağıban'dan açık çağrı...

özel haber

Bağıban'dan açık çağrı...
banner206
PTT 1.ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da Denizlispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. 2015-16 Futbol sezonuna istediği gibi başlayamayan ve ligde aldığı başarısız sonuçların ardından puan sıralamasında alt sıralarda yer aldığı için taraftarların endişelendiği Şanlıurfasporda Denizlispor galibiyeti ilaç oldu.
Ligin 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin alt sıralarında yer alan Denizlisporu konuk eden Şanlıurfaspor daha sonra kadroya kattığı Edinyo'nun attığı tek golle maçtan 3 puanla ayrılmıştı.
Alınan üç puanla lig sıralamasında 13.sıraya yükselen Şanlıurfaspor lige verilen Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Şanlıurfaspor as Başkanı İsmail Bağıban, alınan galibiyetten dolayı futbolcu ve teknik heyeti kutladı. Denizlispor karşısında galip gelmenin sevinçini yaşadıklarını ifade eden Bağıban' Boluspor karşısında farklı bir yenilgi aldık. Ligde arzulanan yerde değildik. iyi bir kadromuz var. PTT liginde hedefimiz belli. şimdi lige bir hafta ara verilecek. bu ara içerisinde sakat oyuncularımızın da katılımıyla Trabzon 1461 maçına hazırlanacağız, inşallah bu maçtan 3 puan alarak üst sıralarda yer almak istiyoruz, bunu başaracak güçteyiz, tek eksiğimiz taraftarımızdır, taraftarımıza çağrımız bizi yanlız bırakmasınlar, onların desteğine çok ihtiyacımız var'  

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195