Title of a News Article

Bağıban: Herşey bitmiş değil

Bağıban: Herşey bitmiş değil
banner206
 Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, Kayserispor’u yenip rakiplerinin puan kaybetmeleribi bekleyeceğini söyledi.

PTT 1. Lig’de Play-Off mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin son haftasında oynayacağı şampiyon Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  52 Puanla 7. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da oynayacağı Kayserispor’u yenerek güçlü rakipleri Samsunspor veya Albimo Alanyaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, yaptığı açıklamada, Kayserispor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz haftada yaşadıkları puan kayıplarından dolayı Play-Off’u zora soktuklarını vurgulayan Bağıban, “Belki geçtiğimiz maçlardan 3 puan daha çıkarabilmiş olsaydık, Play-Off’a rahat bir şekilde kalabilecektik ama olmadı, şans bizden yana değildi. Fakat yine de her şey bitmiş değil öncelikle Kayserispor maçından galibiyetle ayrılıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

Kayserispor maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Bağıban, “Rakibimiz şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi, çok zor bir maç olacak ama biz sahaya 3 puan için çıkacağız. Bu maçta sadece galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Teknik heyetimiz ile futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah 3 puanı alırız ve Samsunspor ile Alanyaspor’un puan kaybetmesi durumunda Play-Off’a kalan taraf olacağız” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195