Title of a News Article

Bağıban iddialara yanıt verdi...

.

Bağıban iddialara yanıt verdi...
banner206

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı İsmail Bağıban suskunluğunu bozdu, hakkındaki usulsüzlük iddialarını yanıtladı.

Küme düşmeyi birilerine mal etmenin doğru olmadığını söyleyen Bağıban, “Gecemizi gündüzümüze kattık olmadı. Ben bunları hak etmedim. Verilmeyecek hesabım yok. Hukuki anlamda gerekli savunmalarımızı yapacağız.  Bu güne kadar neler yaptığımızı belgeleriyle ortaya koyacağız. Şanlıurfaspor'un ödemelerine 2,5 milyon lira harcayarak yardımcı oldum. Dekontları elimde. Bunun için kredi kullandım. 225 bin liralık faizi cebimden ödedim kulübe yansıtmadım. Bu sezon için kulübe 835 bin lira ödedim. Bunların hepsi belgelidir. İlk yönetime girdiğimde verdiğim 935 bin lirayı bağışladım. Zamanı geldiğinde bu 835 bin lirayı da bağışlamaktan çekinmem.” İfadelerini kullandı. 

 

BAĞIBAN: TEMİZKANOĞLU'NUN GELİŞİNDEN SONRADAN HABERİM OLDU

Yaşanan teknik direktör sıkıntılarına değinen Bağıban, “Kulüpte bazı konular benim dışımda gelişti. Kemal Kılıç hoca Göztepe maçından dolayı 4 maç ceza alınca bunun takıma olumsuz yansıdığını gördük. Gönderilme nedeni aldığı bu cezadan dolayıdır. Yönetim Kurulunun ortaklaşa aldığı bir karardır. Sonrasında kime teklif götürdüysek olumsuz yanıt aldık. Hüseyin Kalpar da teklif götürdüğümüz isimlerden biriydi, gelmek istemedi.  Ogün Temizkanoğlu’yla anlaşmaya varıldığını sonradan öğrendim.” Dedi.

 

‘İSTİFAYA ZORLANDIM’

Adilovic krizi ile beraber yaşadıklarını anlatan Bağıban, istifaya zorlandığını söyledi. Bağıban, “Adilovic krizinin çözemezsek hem puanımız silinecek, hem de transfer yasağı ile karşı karşıya kalacaktık. Vali bey dedi ki ben eski borçlara karışmam. Bu parayı temin etmemizi istedi. 200 bin Avrosunu yoğun çaba harcayarak temin ettim. Yönetim Kurulunu topladık. Akşam 8'de başlayan toplantımız 12'ye kadar sürdü. Yöneticilerden 300 bin lira çıktı. Geri kalan 550 bin lirayı da benim vermem istendi. Bu parayı veremeyeceğimi, verdiklerimin ortada olduğunu söyledim. 200 lira daha yardımcı olabilirim dedim. Bana kalan paranın tümünü karşılamam istendi. Bu kalan parayı ödeyecek arkadaş Başkan olabilir mi denildi. Emin Yetim Bey ben veririm deyince o şekilde bir karar alındı. İstifaya zorlandım doğrudur” diyerek sözlerine son verdi.

 Kaynak. Urfa.com

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195