Title of a News Article

Bağıban rotayı çizdi

Bağıban rotayı çizdi
banner206

 Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, ligde kalan Boluspor ile Kayserispor maçlarını da kazanarak, Play-Off’a kalmak istediklerini söyledi. 

ABDÜSELAM YAVUZ
PTT 1. Lig’de Play-Off mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 32. Haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. Sarı-Yeşilliler, kritik maçın hazırlıklarına start verdi. Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde yapılan antrenmanda, çalışmalar 3 puan üzerine yapılıyor.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı İsmail Bağıban, Albimo Alanyaspor maçında iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, “Belki bu maçı 10 kişi tamamlamasaydık yada şans bizden taraf olmuş olsaydı sahadan 3 puanla ayrılacaktık. Ancak herşey istediğimiz gibi olmadı, Zenke’nin oyun dışında kalması oyun planlarımızı altüst etti. Fakat herşeye rağmen 10 kişiyle 1 puanı aldık. Play-Off yolundaki güçlü rakibimizden 3 puan alamadığımız için üzgünüz ama 1 puan da aldığımız için mutluyuz” dedi.

Ligde son iki haftaya girildiğini sözlerine ekleyen Bağıban, “Bu hafta Boluspor ile deplasmanda daha sonra da sahamızda ligin son maçında Kayserispor ile karşı karşıya geleceğiz. Play-Off’a kalabilmemiz için bu iki maçı kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Şuanda sımsıkı kenetlenmiş durumdayız. Boluspor ve Kayserispor maçında iyi sonuçlar alıp sezonu ilk 6’da tamamlamayı hedefliyoruz. Play-Off’ta da iyi mücadele edip Süper Lig hasretini sonlandırmayı amaçlıyoruz. İnşallah herşey istediğimiz gibi olacak ama herkesin takıma destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bağıban, Albimo Alanyaspor maçında taraftarların desteğini iyi bir şekilde hissettiklerini belirterek, “Taraftarlarımızın bundan önce olduğu gibi son iki haftada yanımızda yer almasını bekliyoruz. Onların destekleri ile inşallah hak ettiğimiz Süper Lig’e çıkacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195