Title of a News Article

Bağıban’dan Erzurumlu gence jest…

.

Bağıban’dan Erzurumlu gence jest…
banner206

PTT 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor’da sezon başı hazırlıkları devam ediyor.

Erzurum Polat otelde kamp çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekip dün oynadığı hazırlık maçında Hatayspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Günde çift idmanla sezona hazırlanan sarı yeşilli ekipte toplam 20 futbolcu çalışmalara katılıyor.

Sabah ve akşam iki antrenmanla sezona hazırlanan sarı yeşilli ekipte futbolcuların oldukça istekli oldukları gözleniyor.

Hazırlık maçı sonrası antrenmanlara ara vermeyen Şanlıurfaspor Teknik Direktör Ünal Karaman nezaretinde bugün sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Düz koşu ile başlayan antrenman fizik kondisyon ve pas çalışmasının yanı sıra gol çalışması ve açma germe hareketleri ile sona erdi.

1 saat 25 dakika süren antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp başkanı İsmail Bağıban, Transfer komitesinden sorumlu yöneticiler Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan’da izledi.

Başkan Urfaspor sevdalısı Erzurumlu çocuğa krampon hediye etti

Antrenman sonrası Şanlıurfaspor’u yakından takip eden ve tüm futbolcuları tek tek tanıyan Erzurumlu çocuğu Kulüp başkanı İsmail Bağıban krampon hediye ederek ödüllendirdi.

Sürekli takımın kamp yaptığı antrenman sahasına gelerek Sarı Yeşilli ekibini antrenmanlarını izleyen Mehmet Emin Kara isimli 13 yaşındaki çocuğa Başkan Bağıban Krampon alarak kendisine hediye etti.

Erzurum’da bir alt yapı takımında futbol oynadığını söyleyen genç futbolcu Şanlıurfaspor’a ve kulüp başkanı İsmail Bağıban’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195