Title of a News Article

Bakan Çelik’ten flaş Urfaspor açıklaması…

.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un TFF 1. Lig’den düşmeyeceğini ve önümüzdeki yıl Süper Lig’e çıkma konusunda desteğini sürdüreceğini söyledi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde gençlerle buluşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TFF 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’un kötü gidişatına da vurgu yaptı.  

Şanlıurfaspor ile yakından ilgilendiğini belirten Bakan Çelik, “Ama Şanlıurfaspor’un alt yapısından gelen futbolcusunun sayısının çok az olması, neredeyse olmaması Şanlıurfa için kabul edilebilir bir durum değildir. Bu kadar gencimiz var ve bu gençler arasında 1. Lig’de oynayabilecek çok sayıda genç kardeşimizin olduğunun inancı içerisindeyim ve Türkiye’ye kazandırılacak çok sporcu olduğu kanaatindeyim. Ancak bu alanda çok başarılı olduğumuz söylenemez. Başarılı olmak için taşıma suyla değirmen dönmüyor. Getiriyorsunuz gidiyor, alıyorsunuz gidiyor ve kalıcı bir iskelet oluşturamıyorsunuz. Bunun getirdiği sıkıntıları Şanlıurfaspor yaşıyor” dedi.

Şanlıurfaspor’un bu yıl sıkıntılı da olsa, dar bir dönemde de olsa 1. Lig’de kalmaya devam edeceğine inandığını vurgulayan Çelik, “Tekrar yeniden kolları sıvayarak herkes üzerine düşeni yapmak kaydıyla gelecekte Süper Lig’e çıkma konusunda yine biz desteğimizi sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Ama biz futbolcu olamayız, sahaya inip top oynayamayız, hakem olamayız, , teknik direktör olamayız. Bizim yapacağımız maçı seyretmek birde maddi ve manevi destek sunmaktır. İnşallah bundan sonra daha başarılı, kendi bünyemizde yetiştireceğimiz gençlerle Şanlıurfasporumuzun geleceğini inşa etmiş oluruz” şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 13:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfasporlu
urfasporlu - 7 yıl Önce

Sayın bakanım size yalan yalnış bilgi aktarıyorlar...Urfaspor'un altyapısından gelen sporcuları oynatmıyorlar yöneticiler...En başta torpil ile adamlarını oynatıyorlar.Alt yapıdan gelen kaleci çedikdekten yetişen 3 yıldır profesyonel olan ve sözleşmesi devam eden kaleci Ebubekir neden oynatılmıyor?Konu ile ilgilenmenizi istirham ediyorum bir Urfaspor sever ve taraftarı olarak...

SIRADAKİ HABER