Title of a News Article

Bakan Kılıç’tan Urfa'ya müjdeli haber…

.

Bakan Kılıç’tan Urfa'ya müjdeli haber…
banner206

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’ya 10 semt sahası ve yüzme havuzları yapılacağının müjdesini verdi.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün akşam Şanlıurfa’ya geldi. Bakan Kılıç, bir günlük Urfa programına Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek başladı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret eden  Bakan Kılıç, Urfa ile ilgili brifing aldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa’da 650 bin öğrenci, 25 bin de üniversite öğrencisinin bulunduğu belirterek, Urfa’nın Türkiye’de en genç nüfusa sahip bir il olduğunu söyledi.

 

Bozova’ya gençlik kampı yapılacak

Şanlıurfa milletvekillerinden Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Eşref Fakıbaba ve AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği Kılıç, Şanlıurfa Valiliği ziyaretinde Urfa için müjdeli haberler verdi. Kılıç, Şanlıurfa’da 10 semt sahası, birkaç yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verirken, Bozova İlçesinde de gençlik kampı yapılacağını kaydetti.

 

Spor İl Müdürü atanacak”

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız’dan boşalan koltuğa bir müdür atanacağını da vurguladı. Bir gazetecinin, “Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğüne kimse atanmadı. Bu müdürlük hep deneme tahtası olarak kullanıldı. Urfa’ya Urfalı bir il müdürü atanmalıdır, bu koltuk ne zaman dolacak?” şeklindeki soruya Bakan Kılıç,

“Şanlıurfa deneme tahtası olmamıştır, olmayacak da ve buraya bir müdür atanacaktır” cevabını verdi.

Vali Küçük, ziyaretin sonunda Bakan Kılıç’a Balıklıgöl tablosu hediye etti. 

Kılıç, Çiftçi'yi de ziyaret etti
Bakan Çağatay Kılıç, valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından karşılanan Kılıç, Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları Başkan Çiftçi'den dinledi. 






Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195