Title of a News Article

Bakan uğurlu geldi

Şanlıurfaspor zirve yarışını sürdürdü. Bakan Çelik Urfaspor'a uğurlu geliyor. Şanlıurfaspor bu sezon tek farklı galibiyet serisine devam etti.

Futbolseverleri ekran başına kilitleyen PTT 1. Lig'in 16. hafta maçında Şanlıurfaspor evinde Boluspor ile karşılaştı. Maçı 2-1 kazanan Şanlıurfaspor, zirve yarışını sürdürdü.Bakan Çelik bu sezon izlediği maçlarda Şanlıurfaspor galip geliyor.

GAP Arena Stadı'nda oynanan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Kulüp Başkanı Vali İzzettin Küçük ,Fethi Şimşek ve Protokolün de izlediği karşılaşmada Boluspor, Hakan Arslan'ın 15. dakikada kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. 24. dakikada Şanlıurfaspor'dan Abdulkadir Özgen takımına beraberlik getiren golü kaydetti.ilk yarı 1-1 sona erdi.

Ev sahibi ekip, 68. dakikada Serdar Ozbayraktar'ın attığı gol ile karşılaşmayı 2-1 kazandı ve 3 puanı hannesine yazdırdı.Bu sonuçla 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Şanlıurfaspor, puanını 27 yaparak zirve yarışını sürdürdü. Boluspor ise 17 puanda kaldı.

Stat: GAP Arena

Hakemler: Onur Karabaş, Nihat Mızrak, Gökmen Olgaç

Şanlıurfaspor: Bora Kök, Hüseyin Tok, Kenan Karışık, Kubilay Sönmez, Gökhan Alsan, Abdulkadir Özgen (Dk.76 Onur Kolay), Abdulkadir Özdemir (Dk. 25 Serdar Özbayraktar), Ekrem Dağ, Volkan Okumak (Dk. 85 Şenol Akın), Zenke, Hakan Arslan

Boluspor: Özkan Karabulut, Deniz Aslan, Serkan Yalçın, Emre Kılınç, Bilal Gülden (Dk. 73 Ali Dere), Kenan Şahin, İsmail Haktan Odabaşı, Nurettin Kayaoğlu, İshak Çakmak, Cengiz Umut Meraş, Aleksandar Prijovic (Dk. 46 Kıbong)

Goller: Dk. 23 Abdulkadir Özgen, Dk. 68 Serdar Özbayraktar (Şanlıurfaspor), Dk. 15 Hakan Arslan (kendi kalesine) (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 57 Gökhan Alsan Dk. 77 Serdar Özbayraktar, Dk Bora 89 (Şanlıurfaspor), Dk 44 İsmail Haktan Odabaşı, Dk 90 İshak Çakmak (Boluspor)

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142