Title of a News Article

Bal-Kes Süper Lig’e yakın!

 Bal-Kes Süper Lig’e yakın!
banner206

MEHMET KÜÇÜK

Balıkesirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ardından Süper Lig’e direk yükselecek ikinci ekip olmaya çok yakın görünüyor. Bal-Kes, hafta sonu evinde oynayacağı İstanbul B.B.Spor’u yener yada berabere kalırsa Süper Lig vizesi alacak.

PTT 1. Lig’de Süper Lig’e doğrudan çıkacak ikinci takım son haftada belli oluyor. Şanlıurfaspor’un da mücadele ettiği ligde, Süper Lig’e yükselecek ikinci takım Balıkesirspor yada Orduspor olacak. Bu heyecanlı bekleyiş hafta sonu oynanacak Balıkesirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Şanlıurfaspor-Orduspor maçlarının ardından belirlenecek. Balıkesirspor, evinde ağırlayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından galip ayrılması veya berabere kalması durumunda bile Süper Lig’e yükselecek. Ancak Balıkesirspor bu karşılaşmayı kaybeder ve Orduspor da Urfaspor sınavını 3 puanla tamamlarsa işler tersine dönecek; bu durumda Süper Lig’e Karadeniz ekibi çıkacak. Fakat Orduspor, Balıkesir’in yenilmesi durumunda Urfa ile berabere kalsa da işine yaramayacak.

Bu arada Balıkesirspor, ilk yarıda deplasmanda karşılaştığı Orduspor’u 1-0 devirirken, ikinci yarıda oynanan karşılaşma ise 2-2’lik sonuçla tamamlandı. Balıkesirspor, şuanda 70 puanla 2. sırada, Orduspor ise 68 puanla 3. sırada bulunuyor.

Bu arada Süper Lig’e yükselecek 3. takım ise Play-Off maçları sonrasında belli olacak. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195