Title of a News Article

Baliç'ten Urfaspor'a gözdağı!

.

Baliç'ten Urfaspor'a gözdağı!
banner206

 Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Balic, PTT 1. Lig’in 14. haftasında karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Balic, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Payasspor maçı için, "İlk 15 dakika 2 gol yedik ama umutsuzluğa kapılmadım. Çünkü kazanmamız gereken bir maçtı. Kalitemiz ön plana çıktı ve farklı bir galibiyet aldık" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Elvir Baliç yönetiminde, Çamlık Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşusuyla başladı. İki saat süren ve teknik çalışmayla tamamlanan idmana sakatlığı bulunan Kerim Zengin katılmadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda yer alan futbolcular ise salonda takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktör Elvir Baliç, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası'nda Payasspor'u yenerek guruplara kaldıkları maçı değerlendiren Baliç, "Böyle maçlara futbolcuları motive etmek kolay değildi. İlk 15 dakika 2 gol yedik ama umutsuzluğa kapılmadım. Çünkü kazanmamız gereken bir maçtı. Kalitemiz ön plana çıktı ve farklı bir galibiyet aldık" dedi.

Baliç ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası'nda Payasspor'u yenerek guruplara kaldıklarını ve şimdi iki kulvarda mücadele edeceklerinden yoğun günlerin kendilerini beklediğini söyledi.

Şanlıurfaspor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu söyleyen Elvir Baliç, "Liderliği sürdürmek istiyoruz. Sürdürmek için Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız. İyi çalışıyoruz, şu anda takımımız iyi durumda. Bu maçı iyi değerlendirip 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195