Title of a News Article

Balıkesir 1-Kerimoğlu 0

Balıkesir 1-Kerimoğlu 0
banner206

Şanlıuırfaspor, Balıkesir deplasmanında Tugay Kerimoğlu ile rakibe adeta 3 puanı hediye etti. Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor'a 1-0 yenildi. Balıkesir'e galibiyeti getiren golü 82. dakikada Kerim Avcı kaydetti.

PTT 1. Lig'in 26. haftasında Şanlıurfaspor, Balıkkesirspor deplasmanına konuk oldu. Ev sahibi ekip Balıkersirspor’a 3 puanı getiren gol karşılaşmanın 82. dakikasında Kerim Avcı’nın ayağından geldi. Balıkesir maçı öncesi cezalı olan stoperleri Hikmet Balioglu, Ramazan Sal ve Lokman Gör'den yoksun bir şekilde maça çıkan Şanlıurfaspor rakibine karşı ilk yarı daha fazla pozisyon bulan taraftı. Ancak rakip Balıkesirspor Teknik Direktör Reha Kemal Erginer'in maçın 60. dakikası itibariyle yaptığı oyuncu deişiklikleriyle Şanlıurfaspor'un üzerine gelmeye başladı. Bu dakikadan sonra Şanlıurfaspor geri çekilerek oyun üstlüğünü rakibe bıraktı. İlerde top tutmakta zorlanan Edinho, LuaLua ve Timur Özgöz'ü bir türlü oyundan almayan Tugay Kerimoğlu, Ahmet Aras'ı oyuna dahil etmeyerek 3 puanı rakibe bıraktı.

Şanlıurfaspor adına iyi mücadele eden Mertcan'ı oyundan alan Kerimoğlu, bu değişikliğin ardından kalesinde golü gördü. 90 dakika tiyatro izler gibi maçı izleyen Kerimoğlu Şanlıurfaspor'un Balıkesir deplasmanından puansız dönmesinde en büyük etken oldu.Bu sezon ilk kez ilk 11'de çıkan Ricky Van Haaren ve Makhtar Thioune Şanlıurfaspor adına sahanın en iyileri olarak göze çarptı. Şanlıurfaspor'un Balıkesirspor deplasmanından eli boş dönmesi yine alt sıralarda kalmasına neden oldu. Öte yandan TFF tarafından hak mahrumiyeti alan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek Balıkesir'e gitmezken, yönetimden sadece İbrahim Demirkan'ın takımının başında olması Şanlıurfaspor adına üzüntüyle karşılandı. Balıkesir deplasmanında Şanlıurfaspor'un adeta sahipsiz olduğu gözlendi. Bu arada milli maçtan dolayı bu hafta PTT 1.lige 1 hafta ara verilecek. Aradan dolayı Şanlıurfaspor'lu futbcolularda 4 gün izin yapacak.

 

Balıkesirspor

1.Andrija Vukovic   

4.İlhan Eker   

44.Tomislav Glumac   

61.Bülent Cevahir   

92.Okan Alkan   

5.Eray Ataseven   

7.Yiğit Gökoğlan   

8.Ragıp Başdağ

14.Kerim Avcı

86.Dilaver Güçlü

9.Genero Zeefuik   

 

Yedekler

89.Ertuğrul Furkan   

26.Cüneyt Köz   

90.Uğur Aktaş   

6.Muhammed Ali Doğan 

24.Ante Erceg

27.Alfred Sankoh

67.Berat Tosun   

 

Şanlıurfaspor

44.Emrah Tuncel   

3.Şaban Özel   

23.Ekrem Dağ   

48.Erhan Kartal   

70.Mertcan Çam

18.Makhtar Thioune   

24.Ricky van Haaren   

25.Timur Özgöz  

32.Lomana LuaLua   

36.Edinho   

77.Amin Askar   

 

Yedekler

35.Necati Yılmaz   

54.Yavuzhan Keleşoğlu   

96.Mehmet Rızvan Yıldız   

45.Oğuzhan Kayar

63.Halil Köçer   

90.Ömer Dağlı   

39.Ahmet Aras  

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195