Title of a News Article

Balıkesirspor - Adanaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 5. haftasında Balıkesirspor kendi evinde Adanaspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını fakat konsantrasyon bozuklukları...

Balıkesirspor - Adanaspor Maçının Ardından
banner206
PTT 1. Lig’in 5. haftasında Balıkesirspor kendi evinde Adanaspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maça iyi başladıklarını fakat konsantrasyon bozuklukları yaşadıklarını belirterek, "Maça çok iyi başladık. İyi futbol oynadık. Ama 2-0’dan konsantrasyon kaybından dolayı 2 tane gol yedik. Daha sonra tekrar 3. gol oldu. Ama maalesef ikinci yarıda girdiğimiz pozisyonları değerlendirmedik. Zaman zaman çok iyi oynadık. Şimdiye kadar belki de topun en çok bizde kaldığı maç oldu. Ama maalesef bunu skora yansıtamadık. Sonuçta çok önemli iki puan kaybettik. Söylenecek fazla bir şey yok" şeklinde konuştu.
ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Adın, güçlü bir takım ile mücadele ettiklerini ifade ederek, "Balıkesirspor süper ligden düşen iyi bir takım. Maça hızla başladılar. Erken zamanlarda gol yememek için biraz tedbir almıştık ama o tedbirlerimiz tutmadı. Balıkesirspor rüzgarı da arkasına alarak 2-0 öne geçti. Sonra 2-2’yi yakaladık. Ergin Keleş’in pozisyonunda 3-2 öne de geçebilirdik. Ama olmadı. Canberk’in atılmasıyla maçın ikinci yarısını neredeyse 10 kişi oynadık. Son dakikada da Merthan’ın atılmasıyla maçı 9 kişi tamamladık. Böylesine bir maçta geriden gelip Balıkesirspor gibi güçlü bir takımla berabere kalmak müthiş bir olay. Futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195