Title of a News Article

Bandırma-Urfa maçında son düdük çalındı

.

Bandırma-Urfa maçında son düdük çalındı
banner206

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda son maçında Bandırmaspor’a konuk oldu. İlk maçta GAP Arena’da rakibine 3-0 yenilen Sarı-Yeşilliler, deplasmanda Bandırmaspor ile golsüz berabere kaldı. Sarı-Yeşilliler, Bandırmaspor beraberliği ile grubu 1 puanla son sırada tamamlayarak, kupaya veda etti.  

Türkiye Kupası A Grubu son haftasında bir üst tura çıkma şansı olmayan takımlardan Bandırmaspor ile Şanlıurfaspor, Balıkesir'de karşı karşıya geldi. Mücadeleden gol sesi çıkmadı.

Bu sonuçla Bandırmaspor, grubu 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet –1 averaj ve 5 puanla 3. sırada tamamladı ve elendi. Şanlıurfaspor ise 6 maç sonunda 1 beraberlik, 5 mağlubiyet, – 12 averaj ve 1 puanla son sırada tamamladı.

Grupta lideri belirleyecek mücadele ise yarın saat 14.00'te Medipol Başakşehir FK ile Amed Sportif Faaliyetler arasında İstanbul'da oynanacak.

 

Stat: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Oğuzhan Uğurlu, Yunus Taşkın, Oğuz Kağan Çalışır

Bandırmaspor: Ethem Bayburt, Necdet Kaba, Serkan Sözmen, Oğuz Özden, Celal Aras, David Deniz Kılınç, İbrahim Ak (Dk. 86 Yusuf Akyel), Abdurrahman Kuyucu, Muharrem Ozan Cengiz, Mehmet Boztepe (Dk. 46 Ekrem Sarıçam), Hurşut Meriç (Dk. 63 Hakkı Şimşek)

Şanlıurfaspor: Necati Yılmaz, Hikmet Balioğlu, İbrahim Halil Çolak, El Hadji Makhtar Thioune, Ensar Enes Baykan, Ekrem Dağ, Lomana Lualua (Dk. 63 Erdi Kasapoğlu), Ahmet Aras, Oğuzhan Kayar (Dk. 80 Şaban Özel), Yavuzhan Keleşoğlu, Ramazan Sal (Dk. 46 Halil Göçer)

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195