Title of a News Article

Başkan Çiçek’ten teşekkür

 Başkan Çiçek’ten teşekkür
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, bir dönem Şanlıurfaspor’da forma giyen ve geçtiğimiz günlerde Tello’nun Sarı-Yeşilli ekibe transferinde emeği geçen Sedat Yeşilkaya’ya teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’un geçtiğimiz sezon Elazığspor forması giyen Rodrigo Tello’yu kadrosuna katması taraftarları heyecanlandırdı. Sarı-Yeşilli taraftarlar, Tello’nun Urfaspor’a gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’a desteğini esirgemeyen şuanda eski Beşiktaşlı Rodrigo Tello’nun menajerliğini yapan Sedat Yeşilkaya’ya teşekkür ederek, şunları kaydetti;

“Şanlıurfaspor’da kaptanlık yapmış olan Sedat Yeşilkaya, bu yıl futbolu bırakarak artık menajerlik yapacak ve bu işten ekmeğini kazanacak. Aynı zamanda ilk transferini de Şanlıurfaspor’a çok güçlü bir futbolcu kazandırarak yaptı. Rodrigo Tello, bilindiği gibi Sedat Yeşilkaya’nın çabalrı sonucunda Urfaspor’a geldi. Allah’ım senin gibi adam gibi adamları hep bizlere nasip eder. Rodrigo Tello, inşallah Şanlıurfasporumuza faydalı olacaktır,  transferde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195