Title of a News Article

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor'a başarı diledi

.

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor'a başarı diledi
banner206

Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluk yolunda son viraja girmesinden dolayı takımı ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, futbolculara başarı diledi.

Karaköprü Belediyespor'un antrenmanını izleyen Başkan Çiftçi: "Son kalan iki maçını da kazanarak 3. lige çıkmasını istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımımıza başarılar diliyoruz" dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdüllhakim Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Nihat Kılıç'la birlikte Karaköprü Belediyespor antrenmanını izleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, takım oyuncularına şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Faruk Çelik Spor tesislerinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Çiftçi: "Bal liginde liderliğe oynayan Karaköprü Belediyespor'umuzu ziyaret ettik. Son kalan iki maçını da kazanarak 3. lige çıkmasını istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımımıza başarılar diliyoruz. Karaköprü'ye, tesislere ve Şanlıurfa'mıza şampiyonluk yakışır. Karaköprü Belediyespor'un şampiyon olmasıyla beraber Siverekspor da bal ligine çıkacak. Ayrıca U 19 liginde lider bitiren ve U 17' de şuan lider olan Karaköprü Belediyespor'umuzu tebrik ediyoruz" diyerek Şanlıurfa'nın tüm takımlarının yükselmesini arzuladıklarını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142