Title of a News Article

Başkan Ekinci, açılışlara hazırlanıyor

.

Başkan Ekinci, açılışlara hazırlanıyor
banner206

Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale getirilen kırsal konaklarda incelemelerde bulundu. Beraberindekiler ile birlikte büyük Otluca mahallesini ziyaret gerçekleştiren başkan Ekinci mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan başkan Ekinci daha sonra yapımı tamamlanan ve açılışa hazır hale gelen kırsal Konakta incelemelerde bulundu.

Kırsal Mahallelerdeki taziye evlerini ziyaret eden Başkan Ekinci, burada yaptığı konuşmasında şunları belirtti. ‘’Bilindiği üzere Kırsal konaklarla ilgili projelerimiz vardı. Bunlar bir bir bitmeye başladı. Ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün Yolbaşı ve Büyük Otluca mahallelerindeyiz. Burada vatandaş ve belediye işbirliği ile güzel bir kırsal konağı bitirmiş durumdayız. Tabii bu kırsal konaklarla beraber insanların hem hüzünlü günlerinde hem de sevinçli günlerinde misafirlerini ağırlayacağı alanları da oluşturmuş oluyoruz. Kamu kurumlarımızın kırsal mahallelerde yapacakları projelerle ilgili, yapacakları faaliyetlerle ilgili de yine kendilerinin hizmetine sunmuş oluyoruz. Yine boş zamanlarda da köy odası kullanılması kaydı ile azami istifade elde etmelerini istiyoruz. Şimdiden büyük Otluca mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah burada hep mutlu bir şekilde bir araya gelirler. Taziyeden ziyade düğünlerde bir araya gelip sohbetlerde burayı kullanırlar. Yine burada kırsal mahallelerimizde gerek mahalle içi ile ilgili, gerek bağlantılı yolu ile ilgili eksikliklerde bir bir gideriliyor. Bizler Eyyübiye Belediyesi olarak şehir merkezi, kırsal ayırımı gözetmeksizin her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu hizmeti yaparken gösterdikleri duyarlılıktan dolayı, sabırdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Çok şükür ön gördüğümüz süreden daha kısa bir süre içerisinde bu çalışmaları bitiriyoruz. Bu anlamda da vatandaşlarımızın bizlere memnuniyeti ifade etmeleri de bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor.

Büyük Otluca Mahalle Sakinleri’de, ‘’Eyyübiye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Mahallemize hizmet getirdiği için. ‘’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195