Title of a News Article

Başkan Güvenç'i tebrik ettiler

Başkan Güvenç'i tebrik ettiler
banner206

 Şanlıurfaspor’lu futbolcular Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç ve ŞUSKİ Genel müdürü Uğur Büyükhatipoğlu’na hayırlı olsun ziyaretine gittiler

Şanlıurfaspor sportif işler sorumlusu Maruf Güneş ve kulüp idare amiri Vedat Bucak’ın yanı sıra Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Kulüp müdürü Yılmaz Mızrak, futbolculardan Fevzi Elmas, Abdulhamit Yıldız, Youssef Yeşilmen, Şenol Akın, Mustafa Aşan ve Mehmet Ozan Tahtaişleyen ziyarete eşlik ettiler.

İlk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç’i ziyaret eden Şanlıurfaspor kafilesi, başkan ile yarım saat görüştü. Güvenç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Kulüp sportif işler sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor’a desteklerinin devam etmesini istedi.

B.B.Başkanı Güvenç ise geçmişte de yarında Şanlıurfaspor’un yanında olacaklarını belirtirken, Şanlıurfaspor kulübünün ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

İkinci durak olarak ta Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon işleri (ŞUSKİ) genel müdürü Uğur Büyükhatpoğlu’nu makamında ziyaret eden kafile, Büyükhatpoğlu’na da hayırlı olsun dedi.

Büyükhatpoğlu, Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederken, son haftalarda alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini vurguladı.

Aynı zamanda Şanlıurfaspor kulübü başkan vekili de olan Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor’a her anlamda destek olduklarını ve desteklerinin de devem edeceğini ifade etti.

Ziyaretin ardından Şanlıurfaspor kafilesini ŞUSKİ binası önüne kadar uğurlayan Büyükhatipoğlu futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2014, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195