Title of a News Article

Başkan Kudat güven tazeledi

.

Karaköprü Belediye Spor Kulübünün mevcut Başkanı Mehmet Kudat, tek aday olarak girdiği olağan üstü genel kurulda tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Karaköprü Belediyespor olağan üstü genel kurulunda Mehmet Kudat, güven tazeledi. Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen genel kurulda tek listeyle yapılan seçimde Mehmet Kudat, kulübün yeniden başkanı oldu.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Kongre salonunda gerçekleşen olağanüstü kongre saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken, kulübün 2016-2017 sezonu faaliyet raporu ibraz edildi. Daha sonra seçime geçilirken tek aday olan mevcut başkan Mehmet Kudat tekrar kulüp başkanı seçildi.

Kongrede konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, geçen sezon önemli bir başarı elde ederek BAL liginde şampiyon olduklarını ve kulübü tarihinde ilk kez 3. lige çıkardıklarını kaydetti. Başkan Kudat, "Geçen sezon yaşadığımız şampiyonlukta emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Yeni sezon öncesinde yapılan genel kurulda da bu görev tekrar bize takdir edildi. İnşallah yeni yönetimimizle birlikte bu sezon  3. ligde yönetimimiz, taraftarlarımız ve futbolcularımızla en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Tüm taraftarlarımızın bu sezon da bizi desteklemelerini istiyoruz. Genel kurula katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

İşte Genel Kurul sonucunda Karaköprü Belediyespor'un yeni yönetimi:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet Kudat, Mehmet Kutum, İmam Badıllı, Ferit Çakmaklı, Mehmet Kolbudak, İ. Ufuk Yürekli, Mehmet Nimetoğlu, Kemal Şimşek, Kemal Polat, Hanifi Arıkan, Kemal Polat, Bekir Baydilli, Müslüm Topal, İsmail Bayram, M. Emin Aslan

Denetleme Kurulu Üyeleri: Orhan Çelik, Necati Topal, Mehmet Eriş

ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Temsilcileri: Mevlüt Keklik, İsmail Bayram, Mehmet Kolbudak


Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142