Title of a News Article

Başkan Kudat Urfastar’a konuştu...

.

Başkan Kudat Urfastar’a konuştu...
banner206

 Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Karaköprü Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ilk röportajını Urfastar’a verdi. Başkan Kudat, sezon başında bir hedef belirlediklerini bu hedefinde şampiyonluk olduğunu söyledi.

 

RÖPORTAJ:UĞUR BUDAK

Bu haftaki röportajımızın konuğu Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı ve Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkan Mehmet Kudat oldu. Kudat ile; BAL 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor’u konuştuk. Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını vurgulayan Başkan Kudat, Pazar günü lider Adıyaman 1954 ile çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, bu maçı kazanmaları durumunda şampiyonluğa ulaşabileceklerini söyledi. Kudat, bu maçı kazanabilmek için taraftarlarının da büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

 

İşte o röportaj:

Uğur Budak: Karaköprü Belediyespor size neyi ifade ediyor?

Mehmet Kudat: Karaköprü Belediyespor, Şanlıurfa’nın profesyonel tek takımı olan Şanlıurfaspor’a bir kardeş takım, 2.bir takımı profesyonel olarak bir üst lige taşıyacak. Karaköprü halkımızla birlikte, tüm Şanlıurfa halkımızla birlikte sürekli her yıl bir üst lige taşımayı hedefleyeceğiz. Sosyal anlamda, yeşil anlamında her yönden Şanlıurfa’ya bir lider ilçe konumuna gelmiş bulunmaktayız, sporda da bunu başarmak istiyoruz.

 

HALKIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ.

Uğur Budak:  ‘Benim davam Karaköprü Belediyespor’ diyorsunuz, bu sevgi nasıl oldu?

Mehmet Kudat:  Diğer illere baktığımızda belki birden fazla profesyonel takımı olan birçok il var. Şanlıurfa’ya baktığımızda sadece Şanlıurfaspor’umuz var, onunda yanınızdayız ama niçin ikinci bir profesyonel takımımız olmasın. A Takımımızın yanında şuanda 4 tane de altyapı takımımız var. Geçen hafta U-17 takımım Urfa şampiyonu oldu, diğer takımlarımız da lider durumdalar. Bu takımlarımızla birlikte A Takımımızı da şampiyon ederek,  Karaköprü halkımızı, Şanlıurfa halkımızı mutlu etmek istiyoruz. Gençlerimizi de yetiştirip ileride A Takımımızda oynatmak istiyoruz.

 

Uğur Budak:  Karaköprü Belediyespor’un son durumunu değerlendirebilir misiniz?

Mehmet Kudat:  Sezon başında iyi bir takım kurduk, şampiyonluk parolasıyla sezona başladık. İki maç üst üste galip geldik ardından 4 maç istenmeyen sonuçlar elde ettik, mevcut hocamızla yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktörümüz Bedih Şahapoğlu oldu, bu değişikliğin ardından 9 maç üst üste galip gelerek sezon başında hedeflediğimiz şampiyonluk parolasına adım adım yaklaştık. Şuanda liderle aramızda 3 puan var, bu hafta lider olan Adıyaman 1954 takımını konuk edeceğiz. İnşallah bu maçı kazanacağız, yendiğimiz takdirde lider olacağız ve kalan maçlarımızı da kayıpsız geçip sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşmış olacağız.

 

KAN DEĞİŞİMİ YAPTIK, BAŞARIYA ULAŞTIK

Uğur Budak:  9 Maç üst üste galip geldiniz, bu başarıyı neye borçlusunuz?

Mehmet Kudat:   Takım içinde kötü bir sorun yoktu sadece futbolcularımızla hocamız arasında belki bir kan uyuşmazlığı vardı, bu nedenle 4 hafta başarısız sonuçlar aldık, her takımda olabilen sonuçlardır. Daha sonra kan değişimi yaptık, başarıya ulaştık.

 

Uğur Budak:  Pazar günü Adıyaman 1954 takımı ile çok kritik bir maç olacak? Bu maçı kazanabilecek misiniz?

Mehmet Kudat:  Adıyaman 1954 maçı her iki takım açısından da çok önemli bir karşılaşma niteliği taşıyor. Bu maçı kazanan takıma şampiyon olmuş edasıyla bakılacak. Bu maçta tek hedefimiz galibiyet olacak, aksi bir durumu düşünmüyoruz.

 

Uğur Budak:  Şampiyonluk yolunda Karaköprü Belediyespor’a taraftarların desteği var mı?

Mehmet Kudat Bu konuda tüm Şanlıurfalıların desteğini aldık. Şanlıurfasor taraftarlar derneği, 11 Nisanspor taraftarlar derneği de bize destek veriyor. Zaten bizim de belli bir taraftar potansiyelimiz var, hepsi birleşti ve Şanlıurfa’yı 3. Lig’de temsil edebilecek olan Karaköprü Belediyespor’a destek veriyorlar.

 

Uğur Budak:  Karaköprü Belediyespor hak ettiği 3. Lig’e bu sezon kavuşabilir mi?

Mehmet Kudat Bu konuda emin konuşacağım; Kavuşabilir demeyeceğim inşallah kavuşacaktır. Buna takımımızın gücü yetiyor, tüm imkanlarımızı da şampiyonluk için seferber etmişiz. Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli’nin de sonsuz desteği var, aynı şekilde taraftarlarımızın da sonsuz desteği var. Yakaladığımız 9maçlık seri galibiyet Şanlıurfa halkını da şampiyonluğa inandırdı. İnanıyorum ki onların hepsi bu hafta Adıyaman 1954 maçında takımımıza destek sağlayacak.

 

“ALIN TERİNİ KURUMADAN ÖDÜYORUZ”

Uğur Budak: Karaköprü Belediyespor’un maddi sıkıntısı var mı?

Mehmet Kudat Çok şükür bizim kulübümüzde maddi sıkıntı yok. Futbolcularımızın alacakları da yok. Hak ettikleri alın teri kurumadan ödemelerini yapıyoruz.

 

Uğur Budak:Adıyaman 1954 maçıyla ilgili taraftara ne çağrınız olacak?

Mehmet Kudat Taraftarlarımızın tamamına şunu söylemek istiyorum; Adıyaman 1954 Spor taraftarları deplasmandaki maçımızda Karaköprü Belediyespor’a taşkınlık yapmışlardır, doğrudur. Fakat biz Şanlıurfa’ya yakışır bir vaziyette misafirperverliğimizi göstererek sadece sahada üstünlüğümüzü gösterip galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

 

Uğur Budak:Son olarak neler söylemek istersiniz?

Mehmet Kudat Takıma güveniyorum, futbolcularımızın inancı tam, taraftarlarımızın da inancı tam olsun. Biz sahada kazanmak istiyoruz. Kesinlikle taşkınlık olmasını istemiyoruz, kimsenin zarar görmesini istemiyoruz. Sahamızda elimizden geleni yapıp liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu çok iyi tek düşünceleri galibiyet ve bunu da sahada gerçekleştireceklerinden eminiz.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195