Title of a News Article

Başkan Kudat’tan çağrı

.

BAL liginde şampiyon olarak 3. lige çıkarak Şanlıurfa'nın ikinci profesyonel takımı olmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor'da Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu, pazar günü lider Adıyaman 1954 ile oynanacak önemli maç öncesi taraftara çağrıda bulunarak maça davet etti.

Bölgesel Amatör Lig 2. grupta yolunda emin adımlarla ilerleyen ve şampiyon olarak 3. lige çıkmak isteyen Karaköprü Belediyespor, pazar günü Faruk Çelik Spor Tesislerinde grup lideri Adıyamanspor'u ağırlayacak.

Zorlu maçtan galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak isteyen Karaköprü ekibinde Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu taraftara çağrıda bulunarak maçta kendilerini desteklemeye davet etti.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat yaptığı açıklamada önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, tüm Şanlıurfalı futbolseverleri takımı desteklemeye davet etti. Başkan Kudat, "Adıyaman 1954 ile liderlik maçına çıkacağız. Sahamızda galip gelerek lider olmak istiyoruz. Karaköprülü ve Şanlıurfalı taraftarlarımızı bu maça davet etmek istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, güzel bir galibiyet sonucunda mutluluğu ve sevinci taraftarlarımızla, futbolcularımızla hep birlikte yaşayalım" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu ise hafta boyunca sıkı bir şekilde çalıştıklarını kaydederek “Hafta başından bu yana hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü kendi sahamızda önemli bir maça çıkacağız. Adıyamanspor’u yenip liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Pazar günü Faruk Çelik Spor Tesislerinde saat 14.00’daki maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195