Title of a News Article

Başkan Pınarbaşı’ndan her mahalleye bir halı saha

Başkan Pınarbaşı’ndan her mahalleye bir halı saha
banner206
Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, kent halkını sporla buluşturuyor. Başkan Pınarbaşı, gençleri ve çocukları sokağın olumsuz etkilerinden uzak tutmak için Birecik Belediyesi tarafından farklı mahallelerde hayata geçirilen spor tesisi projelerinin tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Başkan Pınarbaşı, ücretsiz hizmet verecek tesislerden büyük sporcular yetişeceğine inandığını kaydetti.

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, 10 mahallede yapımı devam eden halı saha projelerinde incelemelerde bulundu. Birim müdürleriyle birlikte inşaatları denetleyen Başkan Pınarbaşı, tesislerin tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, kısa süre içinde hizmete açılacağının müjdesini verdi.

ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Başkan Pınarbaşı, mahalle halkının tesislerden ücretsiz faydalanacağını dile getirerek, “Belediyemiz tarafından hayata geçirilen halı sahalarla çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı ortamda spor yapmalarına olanak tanımış olacağız. Bu sayede onları sokağın olumsuz etkilerinden de uzak tutacağız. Spor yaparak enerjilerini atan gençlerimiz ve çocuklarımız, bedensel ve zihinsel yönden de kendilerini geliştirme imkanına sahip olacak” dedi.

BÜYÜK SPORCULAR YETİŞECEK

Birecik Belediyesi olarak yol, park, temizlik gibi asli görevlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif projelere de ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Pınarbaşı, şöyle devam etti:

“Seçimlerde semt sahaları yapacağımızın sözünü vermiştik. Bugün verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Standartlara uygun olarak projelendirilen, içerisinde soyunma odaları, duş ve lavaboları bulunan halı sahalar geleceğin sporcularına kucak açacak. Bu halı sahalarda büyük sporcular yetişecektir umudunu taşıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195