Title of a News Article

Başkan Yetim, çağrıda bulundu!

.

Başkan Yetim, çağrıda bulundu!
banner206

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor’un yoluna emin adımlarla devam edebilmesi için Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve iş adamlarının takıma maddi destek sağlamalarını istedi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, dün akşam Güneydoğu Televizyonunda yayınlanan ‘Telemarkaj’ programına konuk oldu. M. Ali Kapaklı, Mustafa Çadırcı ve Ekrem Demirbilek'in sunduğu programa katılarak soruları yanıtlayan Başkan Yetim, Şanlıurfaspor’a destek çağrısında bulundu.

 

“ŞİKE OLAYINI FIFA’YA TAŞIYACAĞIZ”

Geçen sezonu son haftalarında karşılaştıkları Manisaspor yenilgisinde bir takım oyunların oynandığını hissettiklerini vurgulayan Yetim, “Biz bu maçın ardından bir takım araştırmalar yaptık. Bu kritik maçlarda şikenin olduğunu gördük, bununla ilgili belgeler, ses kayıtları ortaya çıktı, konuyu avukatlar aracılığıyla TFF’ye taşıdık. Bu konuda 32 takımdan destek aldık, kendilerine teşekkür ediyoruz. TFF’ye başvurduğumuzda Türkiye’de çok büyük yankı buldu ama sonradan bazılarının bu davaya müdahale ettiğini duyduk. Avukatlar, bize şikeye karışan takımların mutlaka küme düşeceğini söylediler. Bakanımızla birlikte TFF Başkanı ve yönetimi ile de görüştük, bu görüşmede takımımız lehine iyi bir sonuç çıkmayacağını gördük. Bu konu, Etik Kurulundan Disiplin Kuruluna sevk edildi ve hiç ceza verilmedi. Avukatlarımız, Tahkim Kurulu için yeniden itiraz dilekçelerini hazırlıyorlar eğer bir sonuç alamazsak konuyu FIFA’ya gideceğiz” dedi.

 

URFASPOR KÜME DÜŞTÜĞÜNDE AĞLADIK”

Yetim, geçen sezonun son haftasında ligden düştüklerinde büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Bazı futbolcularla tesiste toplantı yaptık, konuşma yaptım ve daha sonra futbolcularla birlikte ağladık. Futbolcular, “Biz bu takımı nasıl düşürdüysek önümüzdeki yıl tekrardan çıkaracağız” diye söz verdiler. Bu futbolcularımızın çoğuyla bu sezon da yola devam ettik” diye kaydetti.

 

“İKİ DEFA TRANSFER YASAĞI GELDİ”

İşte Emin Yetim’in yaptığı açıklamalardan önemli bölümler…   

Düştüğümüz zaman bizim transfer yasağı yoktu ama borcumuz vardı, mahkemelik olan oyuncularımız vardı. Yönetim olarak elimizi taşın altına koymaya başladık hatta gövdemizi koyduk ve transfer çalışmalarını yapmaya başladık. Gerekli maddi desteği sağladık ve yönetimin desteği ile yeni yapılacak transferlerin peşinatlarını verebiliyorduk ve kampa girdik, transferlere başladık, transfer yasağı geldi.  Bu yasağı kaldırabilmek için 1 Milyon 700 Bin TL ödememiz gerekiyordu. Sayın Bakanımız, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediyesi ile bazı ilçe belediyelerimizle birlikte bu yasağı kaldırdık. Lisansları çıkarmaya başladık, sezon başladı ve bir kez daha eski futbolculara olan 400 Bin TL’lik borçtan dolayı transfer yasağı geldi. Bu kez de kendi imkânlarımızla bu yasağı kaldırdık ve son günlerde transfer ettiğimiz oyuncularımızın lisanslarını çıkardık. Biz yeni sezon için 7 Milyon 246 Bin TL para harcadık.  Bunların yanı sıra sahamızda maçlarımızı oynayamadık ve Mardin’de oynadık, her maça 50-60 Bin TL para harcadık. Maddi olarak sıkıntı yaşadık.

 

“10 MİLYON TL’YE İHTİYACIMIZ VAR”

Geçmişten gelen borçlar bizim belimizi kırıyor, eski borçlar olmasa biz bu paralarla sezonu kapatırdık. Geçen sezondan eski oyunculara 3 Milyon 215 Bin TL para borcumuz var. Kongreden sonra 7 Milyon 246 Bin TL para gelmiş ama bunların çoğu eski borçlara gitti. Biz bundan dolayı sıkıntı yaşıyoruz, Şanlıurfaspor’un kalıcı bir geliri de yok. Şuanda bizim sezon sonuna kadar 10 Milyon TL paraya ihtiyacımız var, şuanda da acil olarak 1 buçuk Milyon TL civarında paraya ihtiyacımız var. Futbolculara ödeme yapmamız lazım. Sayın Bakanımız ve Sayın Valimizin bu konuda bize büyük destekleri oluyor, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve iş adamlarından da Şanlıurfamıza sahip çıkmalarını bekliyoruz. Tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bazı ilçe belediyelerimiz de kısmi olarak destek verdiler, biz bu desteğin devam ettirilmesini istiyoruz.

 

“ŞANLIURFASPOR ŞAMPİYON OLACAK”

Maddi konuyu çözdüğümüz zaman Şanlıurfaspor emin adımlarla yoluna devam edecek ve takımımızın yoluna emin adımlarla devam edebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan dolayı maddi desteğin biran önce sağlanması gerekiyor. Ayrıca taraftarlarımızın da her zaman takımının yanında olmasını istiyoruz. Teknik Direktörümüz Ali Tandoğan ve ekibine, futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız.

Bunların yanı sıra iş adamlarımızdan ve esnaflarımızdan  en azından statta bulunan reklam ponolarına reklam vererek Şanlıurfasporumuza destek sağlasınlar. Şanlıurfaspor, şehrin tek markasıdır, herkesin sahip çıkmazı lazım.”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 17:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Irrua Specialist Hospital
Irrua Specialist Hospital - 6 yıl Önce

Benim adım Irrua Uzman Hastanesi Dr Wilson Jones, organ cerrahisi uzmanıyım ve satmak isteyen insandan organ alımı ile uğraşıyoruz, Böbrekinizi satmak ilginizi çekiyorsa, lütfen geri dönmekten çekinmeyin. Bizi daha ileriye taşıyabiliriz. Ve böbrekinizi satmaya hazırsanız, bu bizim E-postamız.

[email protected]

Hatice Atagul
Hatice Atagul - 6 yıl Önce

Benim adım Bayan Hatice Atagül. Ankara'da yaşıyorum ve bugün çok mutlu bir kadınımdır? Hayatımı ve ailemi değiştirebilecek olan herhangi bir Kredi veren kuruluşun kredi talep eden herkese danışacağını söyledim. Bana ve aileme mutluluk verdiklerine göre, 250,000.00 TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı 3 çocuğa sahip bir dul olarak hayatımı başlatmak için bu dürüst ve ALLAH'tan korkan kredi borç verme şirketinden çevrimiçi olarak 250.000 TL Türk Lirası borç ile yardım ettim, onlar gerçekten İnsanlardan korkan İnananlar, Saygın bir kredi şirketidir.

Geçen hafta onlardan borcumu ödediğim için çok mutluyum. Krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi% 100 geri ödemekten mutlaka lütfen onlarla iletişime geçin ve lütfen Bayan Hatice Atagül'nun sizi onlara yönlendirdiğini söyleyin.

Whatsapp: +15184181390
E-posta yoluyla iletişim kurun: [email protected]

SIRADAKİ HABER

banner195