Title of a News Article

Basketbol takımı Güvenç’i ziyaret etti

Şanlıurfaspor Basketbol takımı oyuncuları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti

Basketbol takımı Güvenç’i ziyaret etti
banner206
Şanlıurfaspor Basketbol takımı oyuncuları Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti

Yarın İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor Basketbol takımı Güvenç’i maça davet etti.

Ziyarete Şanlıurfaspor İdari menajeri Hakan Keşküş, Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu, Şanlıurfaspor Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar, Takım Antrenörü Atilla Keskin ve oyuncular katıldı.

Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ve ŞUSKİ Genel müdürü Uğur Büyükhatipoğlu’nunda bulunduğu ziyarette, Güvenç’e hayırlı olsun dileklerini de ileten Basketbol takımı oyuncuları, yarın oynanacak maça Şanlıurfalıların ilgi göstermesini istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa’nın çiçeği burnunda B.B.Başkanı Celalettin Güvenç ise her zaman basketbol takımının yanında olacaklarını ve başarılı olmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Basketbol il temsilcisi İsmail Mutlu, Şanlıurfaspor basketbol takımının kurulmasına çok büyük emekleri olan Uğur Büyükhatipoğlu’na da teşekkür ederken, Bu sene çok zorlandıklarını ve takımın 2. Lige çıkacağını söyledi.

Şanlıurfaspor kulübü idari menajeri Hakan Keşküş Yarın oynanacak olan karşılaşmaya tüm taraftarları davet ettiklerini belirtirken,  İzmir B.B.Spor’u yenerek bir süt tura çıkacaklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2014, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195