Title of a News Article

Bayramda acı bilanço; 4-2

.

Bayramda acı bilanço; 4-2
banner206

Şanlıurfaspor, deplasmanda Boluspor’la karşılaştı. İlk 9 dakikada 2-0 yenik duruma düşen Sarı-Yeşilliler, sonradan bulduğu gollerle skoru 2-2 yaptı ancak 85. ve 90. Dakikalardada yediği gollerle sahadan 4-2 yenik ayrıldı.

 

ABDÜSELAM YAVUZ

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 6. Haftasında Boluspor deplasmanına konuk oldu. Geçen hafta Giresunspor’u 1-0 yenerek bu sezon ilk galibiyetini alan Sarı-Yeşilliler, bu sezon galibiyet yüzü göremeyen Boluspor maçında sahadan boynu bükük ayrıldı.

Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan ve Hakan Ceylan’ın düdük çaldığı karşılaşmaya Boluspor fırtına gibi başladı. Geçen hafta Samsunspor’a 3-0 yenilince hoca değişikliğine giden Boluspor, konuk takım karşısında ilk 9 dakikada 2-0 öne geçti. Urfaspor kalesine üst üste pozisyonlar geliştiren Boluspor, 6. Dakikada Emre Kılınç ve 9. Dakikada da Alican Karadağ’ın golleriyle 2-0 öne geçti. Şanlıurfaspor, bu gollerden sonra rakip kaleye yüklenmeye başladı. Sarı-Yeşilliler, 40. Dakikada Youssef’in fileleri sarsmasıyla skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Şanlıurfaspor oldu. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştirerek beraberlik golünü arayan Sarı-Yeşilliler, aradığı golü 53. Dakikada buldu. Endiho’nun ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Toni Sılva, güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve skoru dengeledi. Beraberlik golünden sonra her iki takım da kontrollü oynamaya başladı. Ancak Boluspor, maçın sonlarına doğru yaptığı oyuncu değişiklikleriyle Urfaspor kalesine sağdan soldan bindirmeler yaptı. Maçın sonlarına doğru çöküşe geçen Urfaspor, 85. Dakikada kalesinde golü gördü. Ev sahibi takım, sonradan oyuna giren Andaç Güleryüz’ün golüyle 3-2 öne geçti. Bu golden sonra tamamen yıkılan Sarı-Yeşilliler, 90. Dakikada Boluspor’da yeniden sahneye çıkan Andaç’ın golüyle 4-2 sahadan mağlup ayrıldı.

Boluspor bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltirken, Şanlıurfaspor ise 5 puanda kaldı. Sarı-Yeşilliler, önümüzdeki hafta ise kendi sahasında Denizlispor’u konuk edecek. 

 

STAT: Bolu Atatürk

HAKEMLER: Hakan Ceylan xx, Serkan Akarca xx, Baran Eraslan xx

BOLUSPOR: Soner xx, Luiz xx, Adem xx, Ramazan xx, Cengiz xx, Emre Kılınç xx, Alican xx, Ofere x (Henri dk. 61 x), Ricketts x (Eren dk. 46 x), Emre Gültekin xx, Jansen xx (Andaç dk. 77 xxx)

ŞANLIURFASPOR: Fevzi xx, Şaban xx, Onur xx, Ekrem xx, Veli xx, Youssef xx, Mustafa xx, Kıvanç xx (Cicero dk. 88 x), Toni xx (Mehmet Sıddık dk. 79 x), Abdülkadir xx (Valente dk. 67 x), Edinho xx

GOLLER: Emre Kılınç (dk. 6), Alican (dk. 9) Andaç (dk. 85 ve 90) (Boluspor), Youssef (dk. 40), Toni (dk. 53) (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Fahri Eren (Boluspor), Kıvanç, Şaban, Toni (Şanlıurfaspor)

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195