Title of a News Article

Beyazgül'e böyle teşekkür ettiler...

Beyazgül'e böyle teşekkür ettiler...
banner206

Şanlıurfaspor taraftarları, Sarı-Yeşilli ekibe maddi destek sağlayarak transfer tahtasının açılmasını sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e, şehrin dört bir tarafına astıkları pankartlarla teşekkür etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor'un maddi krizden dolayı transfer tahtası kapalı durumdaydı. Olağanüstü kongre ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına seçilen İş Adamı Emin Yetim ve yönetimine tam destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Sarı-Yeşilli ekibin eski oyunculara olan borcunun kapanmasını sağlayarak, transfer tahtasının açılmasını sağladı.

Bu sayede Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaşan ve yeni transferler yapan Şanlıurfaspor yönetimi, uzun bir aradan sonra yeni bir kadroyla maçlara çıkabilecek. Şanlıurfaspor taraftarları, şehrin dört bir yanına astıkları pankartlarla Sarı-Yeşilli ekibin yeniden yaşamasını sağlayan Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti. 

Bu arada Şanlıurfaspor, uzun bir aradan sonra cumartesi günü sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçına yeni transferleriyle çıkabilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195