Title of a News Article

Bolu Kampına ne gerek vardı?

Bolu Kampına ne gerek vardı?
banner206
 Şanlıurfa'eda bir çok Amatör futbol kulübü maddi imkansızlıkla boğuşurken, Şanlıurfa Büyükşehir belediyespor kamp için Bolu'ya gitti. 

2017-2018 futbol sezonundaşampiyonluğu hedefleyen Süper Amatör Küme ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor  bir üst lig olan Bal ligine yükselmeyi hedefliyor.  Yaklaşık bir ay sonra başlayacak olan ligler öncesi Şanlıurfa'da hava sıcaklığının normallerin altında seyir etmesine rağman artık soğuk bir iklime sahip olan Bolu'da takımın kampa alınması ve harcanacak olan büyük paralara futbol severler eleştiri getirdi. Amatör bir takımın Şanlıurfa'da halen bir tesisinin bulunmamasını eleştiri getirenler,  Belediye Başkanı ve sporla ilgilenen yöneticilerin tüm amatörler ve özellikle alt yapıya önem verilmesini istediler. 

Takımı teknik direktör Ahmet Görgün’e teslim eden Büyükşehir Belediyespor Bolu’da enerji depolayarak hazırlık maçları oynayacak. 7 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör Küme maçları öncesi Büyükşehir Belediyespor son hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195