Title of a News Article

Bozova'da güzel gelişmeler yaşanıyor

Bozova'da güzel gelişmeler yaşanıyor
banner206
Bozova ilçesinde her tür spor branşının teşvik edilmesi, mevcut potansiyelin artırılarak başarılı sporcuların yetişmesini sağlamak amacıyla “İlçe Spor Merkezi” bünyesinde Atletizm, Futbol, Voleybol, Basketbol, Badminton, Kick Boks, Yüzme ve Kano branşlarında kurslar açılacak olup, söz konusu kurslara kayıt yapan öğrencilere Bozova Belediyesi tarafından forma hediye edildi.

Bu nedenle Bozova İlçe Stadında yapılan spor malzemesi dağıtım törenine Kaymakamı, Belediye Başkan V. Zekeriya Göker, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, kurum amirleri, sporcular ve veliler katıldı.



Forma dağıtım töreninde  konuşan Kaymakamı, Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, daha önce Bozova Sporla Tanışıyor Projesi kapsamında 122 sporcu öğrencimize eşofman, forma ve ayakkabıdan oluşan spor malzemesi desteğinde bulunmuştuk. Bu defa Bozova Sporla Tanışıyor Projesi kapsamında İlçe Spor Merkezi bünyesinde açılan kurslara kayıt yaptıran her yaşta öğrenciye forma hediye edileceğini, bu gün burada bu amaçla toplanıldığını, çocuklarımızın, gençlerimizin istikbalimiz olduğunu ve bu amaçla onların taleplerini ve ihtiyaçlarını öncelikle dikkate alınacağını belirterek, şu anda kayıt yaptıran 572 öğrenciye formaların teslim edileceğini söyledi.



Ayrıca bu kursların açılmasına katkı sağlayan başta Valiliğimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi’ye teşekkür ederek, her yaşta çocuğu yaz okulu kurslarına beklediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195