Title of a News Article

Bozova sporda meyve vermeye başladı

Bozova sporda meyve vermeye başladı
banner206
Bozova Belediyesinin öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğünce başlatılan “Bozova Sporla Tanışıyor Projesi” kapsamında Atletizm Branşında eğitim gören Berivan ÇİÇEK, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığınca Küçükler Festivali ve Atletizmi Geliştirme Projesi final yarışmaları sonuçlarına göre Teknik Kurul tarafından Erzurum İlinde 7-18 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak kampa Antrenör Siyami TÜRKMEN ile birlikte davet edildi.
Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÖKER’i, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih ÇİFTÇİ ile beraber ziyaret eden atletizm sporcusu Berivan ÇİÇEK, verdiği desteklerden dolayı, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÖKER’e teşekkür etti. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÖKER ise; İlçemizde başlatmış olduğumuz “Bozova Sporla Tanışıyor Projesi” kapsamında eğitim alıp bölge yarışlarında derece alan sporcumuzun olması bizi sevindiriyor. Bu da gösteriyor ki “Bozova Sporla Tanışıyor Projesi” isabetli projedir. Bu ve benzeri projelere her zaman destek vereceğiz. Biz gençlerimizin sportif faaliyetlerle de söz sahibi olabileceğini bunun kanıtının da Berivan ÇİÇEK olduğunu, bu konuda imkânlar ölçüsünde gençlere hep destek olacağını, Erzurum Kampında Berivan ÇİÇEK’e başarılar dilediğini emeği geçen Antrenör Siyami TÜRKMEN’ede teşekkür ederim dedi.
 
KANOCULARI ESKİŞEHİR’E UĞURLADIK.
Kano Federasyonu Başkanlığınca 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Eskişehir İlinde yapılacak olan Türkiye Kano Şampiyonasına gidecek olan sporcuları, Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER uğurladı.
Şanlıurfa İlini temsilen Bozova Gençlik ve Spor Kulübü ile 75.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gençlik Spor Kulübünden oluşan 21 kişilik sporcu kafilesi, Eskişehir İline hareket etmeden önce Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER’i makamında ziyaret ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih ÇİFTÇİ; Gençlerimiz, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bozova Belediyesinin imkânları ile Eskişehir İlinde yapılacak Türkiye Kano Şampiyonasına iştirak edeceğini desteklerini gençler için esirgemeyen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER gençler adına teşekkür ettiğini söyledi. Kano İl Temsilcisi ve Antrenör Murat Zeki GÜÇLÜ; Şanlıurfa İlini Türkiye Şampiyonasında Bozovalı gençlerin temsil ettiğini buda Bozovalı gençlerin ne kadar istekli ve imkân verildiğinde değerlendirdiğini göstermektedir. Gençlere verilecek imkânların devamlı olması ve istikrarın sağlanması yakın zaman elit sporcuların Bozova İlçesinden çıkacağına inandığını, malzeme eksiklikleri konusunda destek veren Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER teşekkür ettiğini söyledi. Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya GÖKER ise; Kanoda Şanlıurfa İlini Ulusal düzeyde temsil eden gençlerin Bozova İlçesinden çıkmasına sevindiğini, gençlerimizin azimle ve inançla çalışırlarsa başaramayacakları bir şey olmayacağını bu nedenle her zaman bizler gençlerin yanında olacağını ve imkânları onlara seferber edeceğini, Eskişehir’de de Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195