Title of a News Article

Bu haberi okumadan geçmeyiniz!

.

Bu haberi okumadan geçmeyiniz!
banner206

Şanlıurfaspor’un hafta sonu sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçına Passolig’siz ve biletsiz giriş yapılabilecek.

 

UĞUR BUDAK  

PTT 1. Lig’de küme düşmemek için mücadele eden Şanlıurfaspor’da gözler ligin son maçına çevrildi. PTT 1. Lig’de 35 puanla küme düşme potasının bir sıra üstünde yani 15. Sırada yer alan Sarı-Yeşilliler, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Adana Demirspor maçından galip ayrılırsa rakiplerinin durumuna bakmaksızın ligde kalmayı garanti edecek. Sarı-Yeşillilerin, cumartesi günü GAP Arena Stadyumu’nda oynayacağı hayati maç ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bu maçın çok önemli olmasından dolayı kritik maça tüm taraftarların Passolig kartsız ve biletsiz bir şekilde stada giriş yapabileceği öğrenildi. GAP Arena Stadyumu’nun kapıları maç günü saat 17.00’de açılacak ve taraftarlar 29 kapıdan içeriye giriş yapabilecek.

 

Hedef taraftar desteğiyle ligde kalabilmek

Şanlıurfaspor Yönetimi, Adana Demirspor maçında GAP Arena Stadyumu’nda 30 Bin taraftarı görmeyi arzuluyor. Şanlı taraftarın vereceği destekle Adana Demirspor maçını kazanmak isteyen Sarı-Yeşilli ekip,  ligin son haftasında ligde kalmanın mutluluğunu yaşamak istiyor.


GAP Arena sadece o maçta tıklım tıklım olmuştu

Bu arada Şanlıurfaspor, GAP Arena Stadyumu’nda sadece 2011 yılında 2. Lig’de karşılaştığı İskenderun Demirspor maçında dolu tribünlere oynamıştı. GAP Arena Stadyumu’nun ilk kapılarını açtığı İskenderun maçında 30 Bin taraftara oynayan Sarı-Yeşilliler, taraftar baskısıyla karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmıştı. Hatta o maça gelen binlerce taraftar da, yer olmadığından dolayı stadyumun kapılarından geri dönmüştü. Urfaspor, o günden bu yana GAP Arena Stadyumu’nda hiçbir maçta 30 Bin taraftarı göremedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195