Title of a News Article

BU İSMİ DE SİLİN!

.

BU İSMİ DE SİLİN!
banner206

FETÖ Terör Örgütü kapsamında gözaltına alınan Şanlıurfa eski Valisi Şehabettin Harput’un Karaköprü İlçesinde bir caddede yer alan isminin silinmesi isteniyor. BŞB Nihat Çiftçi'nin bu caddenin isminin değiştirmesi için Eylül ayında ki meclıs toplantısında karar almasını isteyen vatandaşlar " Bu caddeye Kahraman Polislerimizden birisinin isminin verilmesini arzuluyoruz "dediler. 

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından gerek Türkiye’de gerekse de Şanlıurfa’da FETÖ’ye ait birçok isim silindi. Ancak FETÖ Terör Örgütü kapsamında gözaltına alınan Şanlıurfa eski Valililerinden Şehabettin Harput’un Karaköprü İlçesindeki Karşıyaka Mahallesi’nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün de yer aldığı caddede ismi halen duruyor. Vatandaşlar, Fethullahçı Vali Şehabettin Harput’un da isminin silinmesini istiyor. Şanlıurfa’da bu ismin artık yaşatılmaması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, bu ismin silinerek yerine Şanlıurfalı Demokrasi Şehitlerinden birisinin isminin verilmesini istediler.

 

Urfa’da 4 yıl görev yapmıştı

Bu arada 1996 ile 2000 yılları arasında Şanlıurfa Valiliği görevinde bulunan Harput, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak da görev yapmıştı. . 

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195