Title of a News Article

Büyükfırat, teşekkür etti

.

Büyükfırat, teşekkür etti
banner206

Şanlıurfaspor kulübü Sivasspor maçında tribünleri dolduran Şanlı taraftara teşekkür etti.

Kulüp adına yazılı bir açıklama yapan basın sözcüsü Mehmet Büyükfırat, Sivasspor maçında takımı yalnız bırakmayarak tribünleri dolduran binlerce Şanlıurfaspor taraftarına teşekkür ediyoruz dedi.

Büyükfırat, Şanlıurfaspor ve rakibi için çok kritik bir karşılaşma olduğunu anımsatırken, “Alnımızın akıyla önemli maçlarımızdan birini kayıpsız atlattık. Şimdi önümüzde 9 final maçımız daha var. Bu maçlardanda iztedğimiz sonuçları alarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Şanlıurfasporumuzun yerinin buralar olmadığını çok iyi biliyoruz. Yaşadığımız talihsiz sonuçlar ile ligde iyi bir sıralamada yer alamadık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda daha iyi sonuçlar alarak ligi iyi bir sıralamada bitirmek istiyoruz” dedi.

Şanlı taraftara teşekkür ediyoruz

Basın sözcüsü Büyükfırat, Sivasspor maçında istediğimiz taraftar kitlesinin maça geldiğini ve takımlarına 90 dakika boyunca destek olduğunun altını çizerken, “Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Binlerce taraftarımız GAP Arena’ya gelerek takımlarına sahip çıktılar. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı şekilde taraftarımızı statta bekliyoruz. Bu takım tüm Urfa’nın takımıdır. Hepimizin bu takıma sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195