Title of a News Article

Büyükfırat’tan flaş açıklama…

.

Büyükfırat’tan flaş açıklama…
banner206

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat, Şanlıurfaspor’un Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmaya taraftarların Passolig’siz giremeyeceğini söyledi.

Şanlıurfaspor, yarın saat 19.00’da GAP Arena Stadyumu’nda Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde kalma mücadelesi veren Sarı-Yeşilliler, ligin son maçında oynayacağı Adana Demirspor maçını kazanıp ligde kalmak istiyor.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmaya taraftarların Passolig’siz giremeyeceğini söyledi.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulunun Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı uzun toplantı sonucunda güvenlik nedeniyle Şanlıurfaspor’un Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmaya Passolig’siz seyirci alınmayacağını belirten Büyükfırat, “Lütfen herkes şanlı takımı ve şanlı şehri için fedekarlık yapıp Passolig çıkartsın, toplam 19 lira gidiyor. Passolig 1 yıl boyunca geçerlidir, biletinizi internetten yükleyip rahatlıkla tüm maçlara girebilirsiniz. GAP Arena’daki Passolig gişeleri halkımıza hizmet veriyor, bugün gidip 2 dakika içinde Passolig kartınızı alabilirsiniz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195