Title of a News Article

Çakır'dan sitem dolu sözler!

Çakır'dan sitem dolu sözler!
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu dün, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, iptal edilen 2. Lig, 3. lig ve Bölgesel Amatör Ligi masaya yatırıldı. TFF, 2. Lig'de mücadele eden ve matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor'un küme düşmesine karar verildi. Şehrin önde gelen isimlerinin destek vermediği Urfaspor, böylece uzun yıllar sonra 3. Lig'e resmen düştü.

Dün alınan bu karar sonrası sessiz kalan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, bu sabah attığı twitle deyim yerindeyse kan kustu. Kentin idarecileri ve siyasilerinden hiçbir şekilde destek alamayan Şanlıurfaspor, maddi sıkıntılarla boğuşuyordu. Ligdeki kötü gidişatı ve eksi puanlarda olması ligden düşmeyi beraberinde getirdi.

Sitem dolu paylaşımda bulunan Nihat Çakır, şu sözlerle Urfaspor’un düşmesine yorum yaptı;

“TFF başkanı ve yönetimi 112 gün sonra aldığı bu utanç kararını ve bu kararı en yüksek perdeden dillendirmeyin  kınama yapmayan şehrin tüm dinamiklerine yazıklar olsun diyorum.Urfaspor kümeye düşmedi,bizler elbirliğiyle düşürdük. Pandemiden dolayı terör ve uyuşturucu suçu hariç af çıktı. Aynı gerekçeyle liglerimiz  iptal edildi bizlerede benzer bir af uygulandı,bu aftan Urfaspor Karabük spor mahrum bırakıldı. Bizleri hangi suçtan dolayı af kapsamına almadılar bu ayıp Urfa’ya yeter. Aslında TFF nin bizi düşürmesine gerek yoktu. Biz bize yeteriz URFAM , bir Niğde kadar olamadık 14 puan altalar kurtulması mucize kalan 5 maçını yenecek üstündeki beş maçını kaybedecek bu Niğde ligde kaldı.Sevin urfam,sevin Fk sevdalıları Urfaspor küme düştü.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 12:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mr
Mr - 4 yıl Önce

Senin başkan olman bile kendi reklamın içindi. Şov du
Yine şov yapiyorsun

SIRADAKİ HABER

banner195