Title of a News Article

Canbeyli'den şok karar!

.

Canbeyli'den şok karar!
banner206

 Yaklaşık 2 buçuk yıldır Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürlüğünü yürüten Abdullah Canbeyli görevini bıraktı.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürlüğünde 2 buçuk yıldır başarılı çalışmalara imza atan Abdullah Canbeyli, flaş bir karar alarak görevinden ayrıldı. Canbeyli, istifasıyla ilgili şunları kaydetti;

“Yaklaşık 2,5 yıldır yürütmekte olduğum YGM Yenişehir Gençlik Merkezi müdürlüğünden ayrılıyorum.

Mayıs 2013  te dönemin Gençlik ve Spor Bakanı tarafından açılışı gerçekleştirilen kiralanmak suretiyle hizmet veren YGM 2.5 yıla çok şey sığdırdı.

Günümüz itibariyle 5000 üyeye ulaşan ve bunun yanı sıra açtığı  yaklaşık 30 kursla adını duyuran YGM,  Türkiye’ de kurs rekoru kırarak, Şanlıurfa’ da beklide ilk defa Gençlik Merkezi’ nin adını  zihinlere kazıdı.

13 çalışanı ve  sayısız gönüllü gençle  birlikte bir aile görünümü kazanan YGM, yaptığı etkinliklerle de adından sıkça söz ettirdi.

Gerek mültecilere yardım,  Madde bağımlılığı semineri, Din ve Ahlak üzerine sohbetler, Doping seminerleri, Üniversitede seminerler, Açık hava Konserleri, Çiğköfte festivalleri, Kültür ve Sanat Şölenleri, Şiir yarışmaları, Geziler, İftar yemekleri, hayır aktiviteleri, gerekse gençlerin evlerine yaptığımiz ziyaretler ve yanı sıra  halkla iç içe yaptığı tanıtımlar  YGM yi   sürekli gündemde tuttu.

Gençlerin lehine olan her şeye  gençlerle imza atan  ve onlara YGM yi ikinci adres olarak tahsis eden bir zihniyetle  hareket ederek, sürekli başarıyı hedefledik.

Yaptığımız aktivite ve etkinliklere ide BASIN’ ımız   aracılığıyla  Tüm Türkiye  an be an takip etti.

Yaptığımız özverili çalışma neticesinde bize iki defa  Valilikçe  BAŞARI BELGESİ  layık görüldü.

 Severek yaptığımız bu işi,  geleceğe hazırlanan gençlere bir ağabey gibi davranarak sürekli fikirlerine kulak verip, onları önemsedik. Neticede başarıyı da buradan yakaladık.

Ayrılırken YENİŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ nini adını duyurduğumuz ve halkımıza sevdirdiğimiz için guruluyuz onurluyuz.

Memuriyet görevine başka merhalede devam edeceğiz inşallah.

Hayat devam ediyor.”

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195