Title of a News Article

Çavuş, taraftara çağrıda bulundu

 Çavuş, taraftara çağrıda bulundu
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, taraftarları Pazar günü GAP Arena’da oynayacakları Karşıyaka maçına davet etti.

PTT 1. Lig’de 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Şanlıurfaspor, ligin 21. Haftasında ligin güçlü ekiplerinden Karşıyaka’yı ağırlayacak. 29 Puanla 8. Sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, Karşıyaka maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 30 Puanla 7. Sırada yer alan Karşıyaka maçından mutlu ayrılmak isteyen Sarı-Yeşilliler, dünkü antrenmanını Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde sürdürdü.

 

“3 Puanla ayrılmamız gerekiyor”

Şanlıurfaspor As Başkanı Mehmet Çavuş, son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarından dolayı zirveden uzaklaştıklarını belirterek, “Pazar günü sahamızda Karşıyaka ile oynayacağız. Artık galibiyet almamız şart oldu. Bunun için Karşıyaka maçından mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Karşıyaka’dan alacağımız bir galibiyetle galibiyet serisi yakalayıp yeniden üst sıralara doğru çıkmaya çalışacağız” dedi.

 

“Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var”

Çavuş, taraftarların iyi günde olduğu gibi kötü gününde de takımın yanında olması gerektiğini vurgulayarak, “Belki son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarından dolayı şuanda istediğimiz noktada bulunmuyoruz ama bundan sonra oynayacağımız maçlarda alacağımız iyi sonuçlarla yeniden üst sıralara doğru yükselebiliriz. Fakat bunun için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu hafta Karşıyaka ardından da Osmanlıspor’u evimizde konuk edeceğiz. Bu iki maçtan hedeflediğimiz sonuçla ayrılabilmemiz için taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ancak bu hafta Maraton ve Numaralı tribünlerimiz PFDK tarafından verilen cezadan dolayı kapalı olacak ve bu tribünlerde Antalyaspor maçını seyreden taraftarlarımız Karşıyaka maçına alınmayacaklardır. Bu hafta sadece Kuzey ve Güney kale arkalarındaki tribünler açık olacak. Taraftarlarımızı Karşıyaka maçına bekliyoruz ve 90 dakika boyunca centilmence bir şekilde destek vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195