Title of a News Article

Çavuş teşekkür etti

Çavuş teşekkür etti
banner206

İBRAHİM HALİL ŞEKER 
Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çavuş, Gaziantep Büyükşehri Belediyespor karşısında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çavuş, ptt 1. Lig’in 29. haftasında 1-0 mağlup oldukları Gaziantep Büyükşehri Belediyespor karşılaşmasını Urfastar’a değerlendirdi. Çavuş, Gaziantep Büyükşehir karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını vurgulayarak, “90 dakika boyunca iyi oynayan taraf bizdik diyebilirdim ancak geliştirdiğimiz ataklarda son vuruşları iyi yapamadığımızdan dolayı yediğimiz basit bir golle sahadan mağlup ayrıldık” dedi.

Çavuş, bundan sonraki maçlarında daha dikkatli oynayarak, alacakları puanlarla ligi en iyi yerde kapatmak istediklerini kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Çavuş, “Taraftarlarımız gerek iç sahada gerekse dış sahada bzi hiçbir zaman bırakmıyorlar. Gaziantep maçında da taraftarlarımızın büyük ilgisi bizi sevindirdi. Ancak kendilerini üzüntülü bir şekilde evlerine gönderdiğimiz için biz de çok üzüldük. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda yüzlerini güldürürüz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195