Title of a News Article

Çavuş'tan son uyarı

.

Çavuş'tan son uyarı
banner206
 Şanlıurfaspor’dan taraftarına Passolig çağrısı

 

Şanlıurfaspor kulübü yaptığı açıklamada taraftarların Passolig almaları için çağrıda bulundu.

Kulüp adına bir açıklama yapan Asbaşkan Mehmet Çavuş, Passolig kart sayısında çok geride olduklarını ve Şanlıurfaspor taraftarının Passolig’e yoğun ilgi göstermelerini istedi.

Çavuş, Passolig kart satışında Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları arasında çok gerilerdeyiz, üst sıraları zorlayan bir takım olarak kart sayımız halen 9 bin civarında şampiyonluk taraftar ile olur. Tüm taraftarlarımızdan ricamız, son 6 haftaya girilirken, Passolig gişelerine giderek kartlarını çıkararak takımlarına destek versinler. Bu şehir hepimizin. Bu takımda şehir gibi hepimizin. Tüm Urfalıların bunu benimsemezi ve bu takıma sahip çıkmaları gerekiyor” dedi.

Şanlıurfaspor’un son iki haftada almış olduğu üzücü sonuçların ardından toparlandığını ve Bucaspor’u 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ettiğini anımsatan Çavuş, “Bucaspor maçında takımımızın ortaya koyduğu futbol takdire şayandır. Teknik Heyet ve futbolcularımızı bu sonuçtan dolayı kutluyoruz. İnşallah ard arda alacağımız seri galibiyetlerden sonra üst sıralarda kalarak istediğimiz, arzu ettiğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195