Title of a News Article

Çetin Aslan, kızlara moral verdi

Çetin Aslan, kızlara moral verdi
banner206
Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde kurulan ve aktif bir şekilde spor anlamında Basketbol dalında çalışmalarını yürüten ve Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde mücadele eden Memleket Spor Kulübü MSK Bayan Basketbol Takımı, bu hafta sonu konuk Edeceği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi maçı öncesi moral buldu.

Nevali Otel’de dün akşam gerçekleşen akşam yemeğine İş Adamı Çetin Aslan ev sahipliği yaptı. Sporcuların onuruna verilen yemeğe MSK Başkanı Gökhan Gökmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Büyükfırat, Vedat Yurum, Cengiz Bakır, Ali Uzun ve MSK takımı oyuncuları ile hocaları katıldı.

İş Adamı Çetin Aslan’ın ev sahipliğinde yenilen yemek sonrası, Yönetim kurulu üyesi Vedat Yurum, İş Adamı Aslan’a günün anlam ve önemini belirten bir kaşkol hediye etti. Aslan, takım oyuncularına başarılar dileyerek, bu hafta sonu galip gelinmesi konusunda söz aldı.

Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen ise, İş Adamı Çetin Aslan’a, bu nazik davetten dolayı teşekkürlerini ileterek, tüm Şanlıurfalıları yarın (Pazar) oynanacak olan lig müsabakasına davet edip destek istedi.

Öte yandan Memleket Spor Kulübü takımı, yarın saat 14:00’da kapalı spor salonunda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi takımını konuk edecek. 








Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195