Title of a News Article

Cevheri'den Urfaspor'la ilgili flaş açıklama

Cevheri'den Urfaspor'la ilgili flaş açıklama
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, eski Milletvekili ve Şanlıurfaspor eski Başkanı Sabahattin Cevheri’den flaş açıklama geldi. Şanlıurfaspor’la ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cevheri, ‘Ben kulüp başkanlığını bıraktığımda borçsuz bıraktım, günü kurtarmak değil üst lige çıkmamın yolları aranmalı’ dedi.

Twitter hesabından kentin tek takımı olan Şanlıurfaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri’nin işte o açıklaması…

“Ben Urfa'nın adayıyım ben “Çatı Adayı” değilim ben sadece ve sadece 2 milyon nüfuslu Urfa'ya hizmet edebilme adına Urfa'ya hizmet edebilme adına Urfa tabiri ile Urfa'ya hamallık etmeye geldim. Hizmet için çalışacağım... Urfa'yı daha iyi Urfa yapacağız. En büyük şey de Urfaspor, @sanliurfaspor'u layık olduğu yere çıkarırsak, reklam noktasında turizm de en az GAP kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Ben şuan 'Çatı' değil! Urfa'nın adayıyım. Yapabileceğime inanıyorsanız oylarınıza talibim. Lütfen germeyelim... Şanlıurfaspor bir gün değil, bugün değil, benim her gün kalbimde olan bir sevdadır. Göreve gelirsek eğer yalnız Şanlıurfaspor'a değil, ne kadar amatör kulüp varsa hepsine tesis yapacağız.  Ben Şanlıurfaspor'u teslim ettiğimde borcu yoktu, şu an 52 milyon borcu var. Spor Kulübü yönetiminde günü kurtarmak için yapılan hamleler doğru değil. Önemli olan üst lige çıktığında orada kalıcı olabilmesidir. Bu da kalıcı gelirler olur. Şanlıurfaspor sevdalıları müsterih olsunlar; bunun plan ve programı üzerinde gerekli çalışmalarımızı yaptık.”

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195