Title of a News Article

Ceylanlar Kayseri’yi Evinde Devirdi

Ceylanlar Kayseri’yi Evinde Devirdi
banner206
Garanti Tekerlekli Sandalye 1. liginde mücadele eden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Spor kulübü deplasmanda karşılaştığı Kayseri Melik Gazi Engelliler Basketbol takımını evinde 77-52 gibi bir skorla mağlup etti.
Ceylanpınar’ın başarılı spor kulüplerinden Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı bu hafta Kayseri’de karşılaştığı Melik Gazi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını kendi evinde 77-52 gibi bir skorla mağlup etti.
Kayseri Melik Gazi’de oynanan ve çekişmeli geçen maçta 3 periyotta da üstünlüğünü koruyan engelsiz ceylanlar periyotlarda el ettiği başarıyı maçın sonucunu belirleyen sonuca ulaştırdı.
Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı Kayseri Melik Gazi karşısında ilk periyot Melikgazi 14 Ceylanpınar 21, ikinci periyot  Melikgazi 22 Ceylanpınar 45,Üçüncü periyot Melikgazi 37 Ceylanpınar 63 olarak tamamlayarak maçı 77-52 olarak bitirdi.
Maç sonunda gazetcilere açıklama yapan Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü Metin İdoğ, Süper Lig yolunda önemli rakiplerinden biri olan Kayseri Melik Gazi Engelli Basketbol Takımını evinde yenmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar elde etmek için çaba sarf edeceklerini belirtti.
İlk günden kendilerine sonsuz destek sağlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya sonsuz teşekkür ettiklerini belirten Metin İdoğ, Süper Lig yolunda artık daha emin adımlarla yürüyeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195