Title of a News Article

Ceylanpınar 3 puanın sahibi oldu

Ceylanpınar 3 puanın sahibi oldu
banner206

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan, aynı zamanda ligin en favori takımlarından biri olarak gösterilen Ceylanpınar Belediyespor, Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Ligi'nin ikinci haftasında DSİ Spor konuk etti. Ceylanpınar İlçe Stadı'nda oynanan maça taraftarların da ilgisi yoğun oldu.

İlk Yarıda Oyunun Hakimi Ceylanpınar Oldu

 

Hakemin başlama düdüğünden bu yana maça daha istekli başlayan taraf ev sahibi Ceylanpınar Belediyespor, maçın ilk dakikalarında bulduğu iki net fırsatı gole çeviremedi. Kaçırdığı pozisyonlardan sonra iyice ataklarını sıklaştıran Mavi Beyazlılar, rakibine tek kale oynatmaya başladı. İlk yarının bitmesine dakikalar kala saatler 27'yi dakikayı gösterirken Kaptan Eyüp Boz'un asistini gole çeviren İsmail Öztürk durumu 1-0'a getirdi. İsmail'in attığı gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etmiş oldu ve Ceylanlar soyunma odasına 1-0 galip gitti.

İkinci Yarıda Ceylanpınar Cephesinde Durum Değişmedi

 

İkinci yarıda Ceylanpınar cephesinde futbol anlamında bir değişiklik olmadı. Dakikalar 50'yi gösterirken, yine rakibine alan vermeyen ve rakibin üstünde baskı kuran Bir Ceylanpınar Belediyespor vardı. Mavi Beyazlılar 60'ıncı dakikalarda bulduğu birkaç pozisyonu da gole çeviremedi. Stattaki herkes maçın 1-0 şeklinde biteceğini düşünürken, bu sefer sahneye yeni transfer Ahmet Yalazan çıktı ve "biz bitti demeden bitmez" diyerek durumu 2-0 yaptı. 78'inci dakika da Ahmet Yalazan'ın ayağından gelen golün asistini yine Eyüp Boz yaptı. Atılan golden sonra maçın temposu artarken, rakip takım DSİ Spor 88'inci dakika da penaltı kazandı. Maçın başından bu yana kalesinde devleşen Ceylanlar'ın kalecisi Mehmet Esen penaltıyı da kurtararak Ceylanpınar'ın 3 puana uzanmasını sağladı. Penaltı atışından sonra başka gol olmayınca Ceylanpınar Belediyespor taraftarının da desteğiyle DSİ Spor'u 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırıp yoluna emin adımlarla devam etti.

Taraftar Desteğini Esirgemedi

 

Ceylanpınar İlçe Stadı'nda oynanan maçta taraftarın da ilgisi yoğun oldu. Ceylanpınar Belediyespor taraftarının da desteğiyle 3 puana uzanmış oldu. Takımı ateşleme konusunda üstüne düşeni fazlasıyla yapan Ceylanpınar taraftarı zaman zaman sahadaki 12'nci adam rolünü de üstlendi. Öte yandan maçtan sonra taraftarlar takımı tribüne çağırarak galibiyeti beraber kutladılar.

Galibiyet Başkan Atilla'ya Armağan Edildi

 

Maç ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, aldıkları galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya hediye ettiklerini ifade etti. Çelik, "Ligin güçlü ekiplerinden DSİ Spor'a karşı 2-0 gibi net bir skorla galip gelmek bizim için önemliydi. Henüz ligin başlangıç haftalarındayız, yeni transferlerimizin de takıma tamamen adapte olmasıyla beraber herkes saha da farklı bir Ceylanpınar Belediyespor izleyecek. 3 puanı hanemize yazdırarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bir günlük tatilin ardından haftaya karşılaşacağımız Tarımspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan Ceylanpınar halkına teşekkür ediyoruz. Öte yandan aldığımız bu önemli galibiyeti bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya armağan ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 20:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195