Title of a News Article

Ceylanpınar Belediyespor'da yeni dönem

.

Ceylanpınar Belediyespor'da yeni dönem
banner206

 Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör liginde 8. sırada 8 puanla mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü, yeni teknik direktör Ferhan Çelik'in göreve gelmesiyle birlikte idman çalışmalarına başladı.

11. hafta’da  Hilvan Spor’a konuk olacak olan Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü ilçe stadyumunda yeni teknik direktör Ferhan Çelik'in gözetiminde idman çalışmalarına başladı.

Ceylanpınar ilçe stadyumunda açıklamalarda bulunan spor kulübü Başkanı Hidayet Dik,’’ Yaklaşık 1.5 sezon birlikte çalıştığımız Ahmet Ayhan hocamız kendi isteği ve iradesiyle istifa etmiştir. Bugün çok değerli Ferhan Çelik ve Ramazan Yapacak hocamla Ceylanpınar Belediye Spor Kulüp Başkanı olarak anlaşmış bulunmaktayız. İlk idmanlarına başladılar hayırlı uğurlu olsun kendilerine güveniyoruz. Umuyoruz ki buradan bir çıkış yakalayacağız hep beraber hayırlı olsun’’ifadelerinde bulundu.

Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Ferhan Çelik ise, ‘’Öncelikle her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Ahmet Ayhan’ın bu zamana kadar çalıştığı durumu için göstermiş olduğu tüm emekleri için teşekkür ediyorum. Biz Ceylanpınarlıyız futbol alanında hangi hizmet beklenirse beklensin görevden kaçmayız görevimizi ifa etmeye çalışırız. Belediye sporun değerli yöneticileriyle görüştük Ahmet Ayhan’ın istifasıyla boş olan kulübümüze hocalık yapmamızı istiyoruz, beklentilerine karşılık vermek için Ramazan hocayla geldik. Amacımız Ceylanpınar futboluna hizmet herhangi bir başka düşüncemiz yok. Allah izin verirse elimizden ne geliyorsa onu ifa etmeye çalışacağız’ ifadelerinde bulundu.

 

Ferhan Çelik Kimdir?

01.11. 1968’de Ceylanpınar’da dünyaya gelen Ferhan Çelik, doğup büyüdüğü ilçede futbola merak sararak geldiği bugünde bir çok başarılara imza attı.

Amatör takımlar arasında oynamış olduğu ilk kulüp Ceylanpınar Demir Spor 1 sezon oynadıktan sonra Ceylanpınar TİGEM Spora transfer oldu ve burada 5 sezon oynadı. Ceylanpınar TİGEM Spor’da forma giydiği kulüpte 4 şampiyonluk sevinci yaşadı.

5 sezon’un sonunda Ceylanpınar TİGEM Spordan ayrılarak Kızıltepe Spora ilk profesyonel transferini yaptı. Kızıltepe Spor’da 1 sezon oynadık sonra Afyon Spora transfer olarak burada 2 sezon forma giydi. Afyon Spor’da oynadığı 2 sezonu da şampiyonluk sevinci yaşayarak ardından İzmir Petkim Spor’a transfer oldu. Burada 2 sezon forma giydikten sonra İzmir Gaziemir Spor’a transfer oldu. Transfer olduğu İzmir Gaziemir Spor kulübünde ise ilk sezonda şampiyonluk sevinci yaşadı ve sonrasında aynı kulüpte ilk teknik direktörlük görevini burada gerçekleştirdi.

Bir çok önemli kulüplere transfer olmasının ardından memleketi Ceylanpınar’a gelerek burada sırasıyla  Ceylanpınar Esnaf Spor, Ceylanpınar TİGEM Spor, Ceylanpınar Demir Spor’da teknik direktörlük görevi yaptı. Ardından Ceylanpınar Belediye Spor teknik direktörlük görevine gelerek 2 sezon Şampiyonluk yaşattı.

Kaymakamlık ve Belediye Yaz Futbol Kurslarında hocalık görevi yaptı. Son olarak ise Ceylanpınar Çadır Kent Spor tesisleri sorumluluğunu yaparak bugün ise Ceylanpınar Belediye Spor Kulübünün başına geçerek teknik direktörlük görevine başladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195